EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİLERİNDE SON GÜN 30 KASIM

Bozüyük’te Emlak Vergisi ve 2020 yılına ait Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, 30 Kasım’da sona ereceği belirtilerek mükellefler uyarıldı.

07 Kasım 2020 Cumartesi 15:40
144 Okunma
EMLAK,  ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİLERİNDE SON GÜN 30 KASIM

 Bozüyük’te Emlak Vergisi ve 2020 yılına ait Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, 30 Kasım’da sona ereceği belirtilerek mükellefler uyarıldı.

Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yılda iki dönem olarak taksitlendirilen Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2020 yılına ilişkin ikinci taksit ödeme süresinin Kasım ayı sonu itibariyle sona ereceği belirtilerek mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulunuldu.  Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri ayrıca mükelleflere kolaylık sağlamak amacıyla hafta sonları da çalışacaklarını, 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü Tahsilat Servisinin açık olacağını, vergi mükellefi vatandaşların bu günlerde de rahatlıkla vergilerini ödeyebileceklerini belirttiler.

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan ve Reklam Vergilerini zamanında ve düzenli olarak ödeyen vatandaşlara da teşekkür eden Belediye yetkilileri ayrıca ödeme yapacağı miktarı bilmeyen vatandaşların emlak vergisi borçlarını (0228) 314 67 00 dahili 149 ve 150 numaralı telefonlardan öğrenebileceklerini, Bozüyük dışından vergi ödemek için ise 228134 nolu posta çeki hesabına ve www.bozuyuk.bel.tr internet sitesinden para ödeyebileceklerini belirttiler.Bozüyüklü vatandaşlar vergi, su yüklemeleri ve diğer ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla bu ödemelerini belediye veznelerinden ve Bozüyük Şehirlerarası Otobüs Terminali gişelerinde haftanın her günü nakit yada kredi kartı ile saat 08:00’den 23:00’e kadar, Salı ve Cumartesi günleri kapalı pazarda bulunan vezneden ve Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Şekerbank, Garanti Bankası, TEB Bankası ve İş Bankası’na yapabilirler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle