CAN SUYU PROJESİ’NDE BANKA KARTLARI TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

Bozüyük Belediye Başkanlığının en önemli sosyal projelerinden biri olan Can Suyu Projesi’nde vatandaşların kullanacağı banka kartları düzenlenen törenle teslim edildi.

16 Eylül 2020 Çarşamba 12:27
158 Okunma
CAN SUYU PROJESİ’NDE BANKA KARTLARI TÖRENLE TESLİM EDİLDİ
banner15

Bozüyük Belediye Başkanlığının en önemli sosyal projelerinden biri olan Can Suyu Projesi’nde vatandaşların kullanacağı banka kartları düzenlenen törenle teslim edildi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen kart teslim töreni pandemi kuralları çerçevesinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak sınırlı katılımla gerçekleştirildi. Başkan Bakkalcıoğlu burada “Can Suyu Projesi” hakkında bilgi vererek banka kartlarının kullanım koşullarını anlattı. Katılımcılara bir projeyi daha hayata geçiriyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakkalcıoğlu vatandaşlara banka kartlarını “hayırlı olsun” temennileri ile birlikte teslim etti.

Başkan Bakkalcıoğlu burada “Paylaşmak güzeldir, Verilen sözde durmakta” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; “söz verdiğimiz gibi, dar gelirli ailelerde CAN SUYU AİLE SİGORTASI projesi hayata geçti. İhtiyaç sahibi ailelerimizin, özellikle kadınlarımızın nakdi alışveriş yapabilecekleri bir destektir CAN SUYU KART. Bu projenin  taslağı SAYIŞTAY’dan onaylandı ve ilgili bakanlıklardan geçerek yönetmeliği çıktı..

Sürecin devamında bir komisyonumuz sizlerin başvurularınız, yine ilgili kurumsal değerlendirme kriterlerine göre incelendi, araştırıldı. Uzun, yoğun ve titiz bir çalışmanın sonunda CAN SUYU KART uygulamasına bu ay itibarıyla başladık. Bu bir can suyu desteğidir. Bu projenin maalesef gecikmesinin sebebi bu salgın dönemidir. İlk etapta 257 hemşerimiz bu kartdan faydalanabilecek.

Yüklemeleri yapıldı ve bu teslim edilmeye başlandı. Diğer başvurularda önümüzdeki günlerde yine titizlikle incelenerek hızla sonuçlandırılacaktır. Belediyemiz tarafından her ay düzenli olarak ödemenin yükleneceği ve Türkiye'nin her yerinde, her yerde geçerli olacak bu Banka alışveriş kartı ile dar gelirli ailelere bir nebze "can suyu" verebileceğiz. Özellikle KADINLARIMIZIN kimseye muhtaç olmadan, acil ev ihtiyaçları için başvurabileceği bu CAN SUYU halkımıza hayırlı olsun. Güzel memleketimizde, bir gün; hiç kimsenin yardıma ve desteğe ihtiyaç duymadan, İNSANCA yaşayacağı güzel günleri hep beraber görene kadar canla, başla hizmetinizdeyiz.”

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun önem verdiği ve yakından takip ettiği bu projenin hayata geçmesi ile ihtiyaç sahibi ailelere ekonomik açıdan biraz olsun nefes aldırabilmek, faydalı olabilmek hedefleniyor. Sigara ve alkol dışındaki market, eczane ve kırtasiye gibi tüm alışverişlerde geçerli olan sosyal yardım kartından nakit para çekilemezken kart yüklemeleri her ay belediyemiz tarafından 2020 yılı için 250 tl olarak yüklenecek.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKrediKART
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle