BOZÜYÜK’TE SEVCAN ORHAN KONSERİ

Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara özel düzenlenen konser programında Türk halk müziği sanatcısı Sevcan Orhan sahne aldı.

10 Mart 2017 Cuma 08:50
513 Okunma
BOZÜYÜK’TE SEVCAN ORHAN KONSERİ

     Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara özel düzenlenen konser programında Türk halk müziği sanatcısı Sevcan Orhan sahne aldı.

 

 

      Belediye Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlediği konser programına konuk olan Orhan, yurdun çeşitli yörelerine ait sevilen türküleri Bozüyüklüler için seslendirdi. Hanımların yoğun ilgi gösterdiği ve salonun tamamen dolu olduğu programda hanımlar gece boyunca doyasıya eğlenerek stres attı. Programa kısa bir süreliğine katılan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu geceye Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını belirterek hanımlara sevgi ve selamlarını iletti.

 

 

    Başkan Bakıcı’nın göreve geldiği günden itibaren en çok bayanlara hitap eden projeler gerçekleştirdiğini belirten Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, “Kültür Gezileri kapsamında öncelikle Çanakkale gezisi ardından Bursa gezisi ve son olarak da hızlı tren ile yaklaşık 5 bin kişi ve çoğu bayan kardeşlerimiz olmak üzere ablalarımızı, annelerimizi hızlı tren ile Konya’ya götürdük.

 

 

   Bu akşam başkanım sizlere 2017 senesinde yapılacak Kültür Gezilerinin nereye yapılacağının müjdesini verecekti. Kendisi gelemediği için bu görevi bana verdi. Allah kısmet ederse siz değerli hanım kardeşlerimizi bu yıl Bolu Abant’a götüreceğiz” dedi. Bayanların artık hayatın her alanına girdiğini belirten Başkan Yardımcısı Avcıoğlu “Bayanların eserleri bir türlü bitmiyor.

 

 

    Bayanlarımızın en önemli eserlerinden biri de 15 Temmuz darbe akşamı. Söz konusu memleket olduğu zaman, annelerimizin ve bu annelerin evlatlarının meydanlarda neler yapabildiğini herkes gördü. Ben bundan sonra da annelerimizin bu memleket için hayırlı evlatlar yetiştireceğine canı gönülden inanıyorum” dedi. 

 

 

   Konuşmasında İnegöl yakınlarında meydana gelen trafik kazasına da değinen Başkan Yardımcısı Avcıoğlu “Bu kazada 7 tane bayan işçi kardeşimiz vefat etti. Ölen işçi bayan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi. 

 

 

   Sevilen sanatçı Sevcan Orhan’a da programa katıldığı için teşekkür eden Avcıoğlu sevilen sanatçıya çiçek takdim etti. Programda ayrıca katılımcı tüm hanımlara karanfil hediye edildi.

Son Güncelleme: 10.03.2017 08:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle