BOZÜYÜKTE GELENEKSEL “SABAH NAMAZI BULUŞMALARI” HAL CAMİİ’NDE DEVAM ETTİ

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından 4 yıldır uygulanan ve yoğun ilgi gören ‘Sabah Namazı Buluşmaları’ Hal Camii’nde devam etti.

11 Şubat 2019 Pazartesi 12:28
130 Okunma
BOZÜYÜKTE GELENEKSEL “SABAH NAMAZI BULUŞMALARI” HAL  CAMİİ’NDE DEVAM ETTİ
banner15

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından 4 yıldır uygulanan ve yoğun ilgi gören ‘Sabah Namazı Buluşmaları’ Hal Camii’nde devam etti.


  Buluşmada Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeni mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sabah namazını kalabalık bir cemaat ile birlikte eda etti. Sabah namazının ardından ise vatandaşlara camide Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan çorbalar ikram edildi.

 Burada camii cemaati ve mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı sabah namazı buluşmalarında  vatandaşlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sabah namazı buluşmalarımızda cami cemaati ve mahalle sakinlerimiz ile hem sohbet ediyor hem fikir alış verişinde bulunuyoruz. Birliğimiz daim olsun” dedi. 


  Sabah namazında camiye gelen çocuklarla da sohbet eden Başkan Bakıcı onlarla yakından ilgilendi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle