BOZÜYÜK KÖHNE GÖRÜNÜMÜNDEN KURTULUYOR

Bozüyük Ana Caddesi Üzerinde Bulunan Ve Caddeyi İkiye Bölen Beton Orta Refüjler Kaldırılıyor.

25 Ocak 2014 Cumartesi 13:52
2157 Okunma
BOZÜYÜK KÖHNE GÖRÜNÜMÜNDEN KURTULUYOR

Bozüyük ana caddesi üzerinde bulunan ve caddeyi ikiye bölen beton orta refüjler kaldırılıyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan ve ilçeye köhne, kötü ve çirkin bir görünüm veren beton orta refüjlerin kaldırılması çalışmalarına başlandı. Hükümet Caddesi üzerinde Belediye döner kavşağındaki orta refüjlerin kaldırılmasıyla başlayan çalışmalara katılan Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı çalışma alanında incelemelerde bulundu.  Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan V. BAKICI çalışmalar esnasında herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için alınan güvenlik önlemlerine dikkat edilmesini istedi.

Beton orta refüjlerle birlikte eski elektrik direklerinin de kaldırılacağı çalışmalar kapsamında Bursa kavşağı ile Emniyet Müdürlüğü arasındaki tüm beton orta refüjler yerlerinden sökülerek kaldırılacak. Ardından Bozüyük’e yakışır, yeni ve modern bir refüj düzenlemesi yapılacak çalışmalarda peyzaj düzenlemesi, dekoratif aydınlatma ve bordürlerin yer alacağı bir proje tasarlanıyor.

Son Güncelleme: 25.01.2014 13:52
Anahtar Kelimeler:
Bozüyük Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle