BOZÜYÜK BELEDİYESİNİN EĞİTİME DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara verilen eğitim desteği devam ediyor.

14 Ocak 2019 Pazartesi 12:31
126 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYESİNİN EĞİTİME DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara verilen eğitim desteği devam ediyor.


  Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatı ile ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm okullara çeşitli alanlardaki bir çok destek devam ederken, Bozüyük Belediyesi ekipleri minik öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmeleri için pek çok çalışmaya imza atıyor.


  Ekipler, Bozüyük Albay İbrahim Çolak İlkokulu ve Atatürk İlkokulunda sınıflara ve öğretmenler odasına okullardan gelen talepler doğrultusunda yeni dolapları imal ederek, montajlarını tamamladılar. Ekipler konu ile ilgili olarak Bozüyük Belediyesi tarafından eğitime verilen destekler kapsamında sentetik sahalar, kütüphaneler ve okulların genel bakım çalışmaları ve tüm ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirttiler.


  Okullara yapılan destekler ile ilgili olarak özellikle öğretmenler ve öğrenci aileleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle