BİLECİK VALİSİ BİLAL ŞENTÜRK’ÜN BOZÜYÜK ZİYARETİ

Bilecik Valiliğine atanan Bilal Şentürk ilçe ziyaretleri kapsamında Bozüyük’te iade-i ziyaretlerde bulundu.  

09 Ocak 2019 Çarşamba 13:48
160 Okunma
BİLECİK VALİSİ BİLAL ŞENTÜRK’ÜN BOZÜYÜK ZİYARETİ
banner15

Bilecik Valiliğine atanan Bilal Şentürk ilçe ziyaretleri kapsamında Bozüyük’te iade-i ziyaretlerde bulundu.  


  Bozüyük’te ilk olarak Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman’ı makamında ziyaret eden Vali Şentürk’ü burada Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Aktay, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Müftü Mustafa Topal, Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurşen Özsoy karşıladı.

Bir süre sohbet eden Vali Şentürk Kaymakam Yaman’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Ardından Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Şentürk Başkan Bakıcı ile birlikte Belediye Başkanlığına geçti. Vali Şentürk ilk belediye ziyaretinde hizmet binası girişinde başkan yardımcıları ve müdürler tarafından karşılanırken Başkan Bakıcı, Vali Şentürk’ü makamında ağırladı.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk burada bir süre sohbet ederek Başkan Bakıcı’dan belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı Vali Şentürk’e Kaymakamlığa ve Belediyeye yapmış olduğu ziyaretler nedeni ile teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle