BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA HAYATİ KABA GETİRİLDİ

Bilecik’in Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba oldu.

29 Nisan 2014 Salı 09:31
1604 Okunma
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA HAYATİ KABA GETİRİLDİ

  Bilecik’in Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba oldu.

Hayati Kaba, 2003 yılından beri Ak Parti teşkilatının çeşitli görevlerinde bulunup, 2009 yılında İl Genel Meclisi seçilen ve önümüzdeki 2014 yerel seçimlerde Belediye Meclis üyesi olarak Belediye Meclisene girmiştir.Belediye Meclisinde yapılan görev dağılımı sonucu Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Hayati Kaba Osmaneli halkı tarafından sevilen bir siyasetçi yapısına sahiptir.
Belediye Başkan Yardımcılığı Hayatı Kaba, seçimlerin güzel bir atmosferde ve diğer aday arkadaşları ile birlik, beraberlik ortamı içinde seçimleri geçirdiklerinin belirtti. Kaba, “ Bu ortamın oluşmasında Belediye Başkanımız Münür Şahin’in büyük katkıları var. Seçimlerden sonra göreve geldik ve Osmaneli için yapılacak çok şey olduğunu gördük. Dayın Başkanım hedeflerinin büyük tuttu. Osmaneli olarak kalkınmaya çok büyük ihtiyacımız var. Her türlü konuda Osmaneli’ni ileriye götürmek, değişen bir Osmaneli, gelişen bir Osmaneli hedefi ile Başkanımızla yola çıktık. Başkanımızın önderliğinde bizlerinde İl Genel Meclisindeki tecrübelerim ile memleketimize hizmet olarak devam ettirmek “ diye belitti.
 
 

Son Güncelleme: 29.04.2014 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samet 2017-12-27 14:38:59

bu adamın mal varlığı araştırılmalı çok şeyler dönüyor belediyede.

banner22

resim yükleresim yükle