BAYIRKÖY BELDESİNDEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

Bilecik'te düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingine Bayırköy beldesinden gelen vatandaşlar da destek verdi.

09 Ağustos 2016 Salı 05:36
601 Okunma
BAYIRKÖY BELDESİNDEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

     Bilecik'te düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingine Bayırköy beldesinden gelen vatandaşlar da destek verdi.  

 

 

         Bayırköy Belediyesinin belediye önünden Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingine otobüsler kaldırılırken, yüzlerce vatandaş meydana akın etti. Yapılan mitingin sonrası açıklama yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, halkın demokrasiye, vatandaşların, millete sahip çıktığı belirtti.

 

 

        Yaman, “15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası milli iradeye sahip çıkan asil Türk milleti, birlik ve beraberlik içinde tuttuğu demokrasi nöbetlerini, 7 Ağustos 2016 pazar günü gerçekleşen muhteşem mitingle taçlandırdı. Bilecik Cumhuriyet Meydanı ve Adliye Sarayı önünü dolduran il yönetimi, milletvekilleri, resmi kurum ve kuruluşların yöneticileri, komutan ve emniyet mensupları, il, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti başkanları, öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlarımız, tek yürek olarak, birlik ve beraberlik içinde demokrasiye sahip çıktılar.

 

 

         Yapılan konuşmalar, 15 Temmuz gecesi yaşanan karanlık olayların, milli irade ve demokrasiye sahip çıkmak için canını hiçe sayarak, ülkesini koruyan, çocuklarının geleceğine sahip çıkan, yüce Türk milletinin, söz konusu bağımsızlığı olunca, hiçbir güce aman verdirmeden, canı pahasına, vatanına sahip çıkarak karanlık güçleri hedeflerine ulaşmadan göğsünü siper ederek ,engel olmuştur.

 

 

     Al bayrağımızın altında gerçekleşen miting, İstanbul Yenikapı’ya yapılan canlı bağlantıyla son buldu. Bizler de tüm ilçe ve belde olarak otobüsler kaldırarak bu tarihe geçecek güne tanıklık etti” dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2016 05:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle