BAŞKAN YAĞCI BEBKA TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısını değerlendirdi.

28 Nisan 2017 Cuma 12:13
535 Okunma
BAŞKAN YAĞCI  BEBKA TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısını değerlendirdi.

 


  Bilecik'teki yeni valilik binasında gerçekleştirilen toplantıya, Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Azmi Çelik, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mefail Ateş, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Yağcı, BEBKA Yönetim Kurulu Nisan ayı toplantısının Bilecik'te yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, "Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Nisan ayı olağan Yönetim Kurulu toplantısını ilimizde gerçekleştirdik. Gündemdeki konuları görüşmek suretiyle faydalı bir toplantıyı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların başta ilimiz ve bölgemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele” dedi.

Son Güncelleme: 28.04.2017 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle