BAŞKAN TEKİN VE SOYDAN'IN ANKARA TEMASLARI

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, Ankara’da bazı temaslarda bulundu.

09 Ekim 2020 Cuma 13:24
142 Okunma
BAŞKAN TEKİN VE SOYDAN'IN ANKARA TEMASLARI

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, Ankara’da bazı temaslarda bulundu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan ilk olarak, Tarım ve Orman Bakanlığına ziyaretinde Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i makamında ziyaret etti. Karacabey’e Pazaryeri ilçesindeki projelerinden bahseden Başkan Tekin, yapılan görüşmenin Pazaryeri ilçesinin turizm açısından faydalı bir görüşme olduğunu aktardı.

İkili daha sonra Pazaryerili olan ve geçtiğimiz günlerde Strateji Geliştirme Başkanlığı görevine atanan Mehmet Mut’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Tekin ve Başkan Soydan, Mut’la Pazaryeri ilçesi için hazırlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. İkili son olarak, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Kartal'ı makamında ziyaret etti.

"Ankara'da Pazaryeri ilçemizin ileriye dönük turizm adına ve ilçemizin sorunları hakkında görüşmeler yaptık"
Ankara temaslarının çok güzel geçtiğini aktaran Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Bu gün AK Parti ilçe Başkanımız İsmail Soydan ile Ankara'da Pazaryeri ilçemizin ileriye dönük turizm adına ve ilçemizin sorunları hakkında görüşmeler yaptık. İlçemize yapılacak yatırımlar açısından çok verimli görüşme oldu.

Bizleri misafir eden başta Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’e hemşehrimiz Strateji Geliştirme Başkanı Mehmet Mut’a Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Kartal’a ve ziyaretlerimiz kapsamında bizlere eşlik eden Hüsnü Arköse’ye Pazaryeri ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle