BAŞKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği 5. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.  

17 Aralık 2018 Pazartesi 13:26
161 Okunma
BAŞKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ
banner15

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği 5. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.  


  Dernek lokalinde yapılan genel kurul, yoklamanın yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Genel kurulda tüzük değişikliği yapılarak dernek adındaki “Özürlü ve” ibareleri çıkarılarak Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği olarak değiştirildi.

Sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. 2013 yılından itibaren dernek başkanlığı yapan İsmail Çelik, tek liste ile katıldığı seçimlerde 55 katılımcının tamamının oyları alarak yeniden aynı göreve seçildi. 


  Dernek Başkanı İsmail Çelik, yaptığı konuşmada, “Genel kurulumuza katılan Divan Krulu ve tüm üyelerimize çok teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulunun üyelerimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle