BAŞKAN BAKICI MİNİK HAFIZLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük İlçe Müftülüğü Soğukpınar Kuran Kursunda eğitim gören hafızlık öğrencileri ile bir araya geldi.

07 Şubat 2019 Perşembe 12:09
202 Okunma
BAŞKAN BAKICI MİNİK HAFIZLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük İlçe Müftülüğü Soğukpınar Kuran Kursunda eğitim gören hafızlık öğrencileri ile bir araya geldi.

  Ziyarette konuşan Başkan Bakıcı; "Sizler Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve ilerideki nesillere Kur’an-ı Kerim’öğretecek hafız adayları olarak bizlerin gurur kaynağısınız. Bu doğrultuda sizlere Kur’an-ı ve dinimizi en iyi şekilde öğretmek için elinden gelen her şeyi yapan hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi ve gösterdikleri misafirperverlik için kurs yetkililerine teşekkür etti.

  Ziyaret sırasında Başkan Bakıcı'ya eşlik eden İlçe Müftüsü Mustafa Topal; "Hocalarımız arasında yaptığımız istişarelerde de her zaman belirttiğimiz gibi, Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ilçe için son derece önemli hizmetlere imza attı ve bu çalışmalarına da devam ediyor. Kendisine görevlerinde başarılar diliyor. Destekleri için kendilerine minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

  Öğrenciler ile Kur’an kursu yemekhanesinde yemek yiyen Başkan Bakıcı, öğrenciler ile sohbet ederken, her türlü ihtiyaçlarında kendilerine destek vereceklerini belirti. Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli de eşlik etti.


 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle