BAŞKAN BAKICI “BERAT KANDİLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÜÇLENMESİNE VESİLE OLSUN” DEDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Berat Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

12 Haziran 2014 Perşembe 03:40
754 Okunma
BAŞKAN BAKICI “BERAT KANDİLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÜÇLENMESİNE VESİLE OLSUN” DEDİ
banner15

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Berat Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

 Berat Kandili nedeniyle Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kandillerin, kulların yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağını ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesi olduğunu belirtti. Bakıcı, “Berat; zulmetten nura, esaretten hürriyete, günahtan sevaba yöneliş ve ulaşmanın adıdır. Bu kutlu gece Allah’ın kendisine kul olabilme şerefine ulaşan inananların beratına sebep olacak bir gecedir. Kardeşliğin, dostluğun, sevginin, barışın berata esas olduğu gecedir. 11 ayın sultanı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan yüce Allah’a sığınarak günahlarından arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Hayatı daha yaşanabilir kılmak ve birbirimizin yükünü azaltmak için ailevi ve sosyal ilişkilerimizde sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörüyü öne çıkaralım. Böyle feyizli ve bereketli gecelerde anne ve babamızın hayır dualarını alalım ve çevremizle insanî ilişkilerimizi daha da güçlendirelim.

 

 Bu vesile ile bütün İslâm âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 12.06.2014 03:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle