BAŞHEKİM KENAN KOÇAK VEFAT ETTİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Kenan Koçak (50) geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Haziran 2021 Cuma 11:52
1309 Okunma
BAŞHEKİM KENAN KOÇAK VEFAT ETTİ
banner15
banner18

 Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Kenan Koçak (50) geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.


Dt. Kenan Koçak, ikameti olan Eskişehir’deki evinde göğüs bölgesindeki sıkışma dolayısıyla rahatsızlanarak yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Acil müdahale odasına alınan Başhekim Kenan Koçak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başarılı başhekimin ölüm haberi ilçedeki mesai arkadaşları başta olmak üzere herkesi derinden üzdü. Genç yaşta hayata veda eden başhekimin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.


Bir dönem İlçe Sağlık Müdürlüğü görevinde de bulunan Koçak, ilçede sağlık alanında birçok başarılı çalışmaya imza attı. Son olarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevini yürütüyordu. Başhekim Koçak’ın cenazesi bugün Cuma namazından sonra Eskişehir Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nden kaldırılarak Eskişehir Asri Mezarlığa defnedilecek.

Son Güncelleme: 11.06.2021 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yüksel 2021-06-11 22:57:40

Allah Rahmet eylesin merhum aşı olmuşmuydu kalp krizi nedeni nedir?

Avatar
Ahmet 2021-06-12 01:09:18

kesinlikle aşı olmuştur bu . çok sayıda aşıdan kaynaklı genç yaşta kalp krizi geçiren var ve hiç kimse bunu görmüyor. hep üstü örtülüyor bakalım nereye kadar

Avatar
ali 2021-06-12 14:42:38

aşı.. aşı.. aşı..

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle