BAKICI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek hem bilgilendirme yaptı hem de istek ve talepleri dinledi.

10 Şubat 2014 Pazartesi 08:43
902 Okunma
BAKICI MUHTARLARLA  BİR ARAYA GELDİ

 Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek hem bilgilendirme yaptı hem de istek ve talepleri dinledi.

Başkan V. Bakıcı’ya Muhtarlar Derneği ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin eşlik etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan V. Bakıcı; “Bozüyük’te olduğu gibi 44 köye de kanunlar çerçevesinde destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Bakıcı, “Bugüne kadar her muhtarımızla hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmaksızın ortak çalışmalar yapmaya çalıştık. Muhtarlar gibi bizim de bu yola tek çıkış nedenimiz hizmet. Vatandaşımız adına ne kadar çok hizmet üretebilirsek bizde o kadar mutlu oluyoruz. Onların hayır duası bizlere yetiyor. Eğer nasip olur da yeniden göreve gelirsek kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bozüyük’ün yaşanabilir bir ilçe olması noktasında tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Bir yılda bu kadar yapabildik. İnşallah bir 5 yıl daha görev verilirse Bozüyük’ün çehresini değiştireceğiz. Bozüyük ile birlikte köylerimizin de eksikliklerinin giderilmesi konusunda yasalar izin verdikçe desteğe hazırız” dedi. Konuşmasında Bozüyük’e yeni yapılması planlanan hastanenin de müjdesini veren Başkan V. Bakıcı 3 ayrı yerde hizmet veren hastane binalarının tek bir çatı altında toplanarak, tek bir binada hizmet verecek şekilde yeni yapılacak hastanenin imar çalışmalarını yaptıklarını söyledi. Bozüyük’ün imar planını 9 ayda hazırladıklarını da anlatan Başkan V. Bakıcı “Sayın Vekilimizin desteği ile ve özellikle Bakanımızın karşına kadar çıkıpta bu planı 9 ay gibi kısa bir sürede çıkarttırdık. Şu anda bu imar alanı dışında olan tüm küme evler imar alanı içerisinde. Artık burada yapılacak tüm yapılar ruhsatlı ve imara uygun olacak” dedi. Soru ve cevapların ardından mahallelerde yapılan yatırımlar ve ilçe genelinde yapılacak projeler hakkında bilgi veren Başkan V. Bakıcı yeni yapılan Mahalle Konakları ile vatandaşların düğün-dernek yeri ihtiyaçlarının da karşılanacağını söyledi. Hatıra fotoğrafı çekinilen ziyaretin sonunda Muhtarlar Derneği Başkanı Dodurga Köyü Muhtarı Mustafa Terle, Bakıcı’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Son Güncelleme: 10.02.2014 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle