21.GELENEKSEL TEK KURŞUN VE TRAP ATIŞ MÜSABAKALARI DÜZENLENDİ

Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından bu yıl 21. Geleneksel Tek Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları düzenlendi.

15 Nisan 2014 Salı 08:49
1860 Okunma
21.GELENEKSEL TEK KURŞUN VE TRAP ATIŞ MÜSABAKALARI DÜZENLENDİ
banner15

 Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından bu yıl 21. Geleneksel Tek Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları düzenlendi.

 Türkiye’nin çeşitli yerlerinden birçok avcı ve atıcı kulübünün katılım gösterdiği yarışmalara yaklaşık bin 500 kişi katılırken müsabakalarda 950 sporcu birbirleriyle kıyasıya yarıştılar. Bu yıl müsabakalarda 55 metre Serbest Atış kategorisi, 35 metre Klasik Pet Şişe Atışı ve Trap atışları olmak üzere toplam 3 kategoride sporcular birbirleriyle yarıştılar. Yarışmalarda alınan sağlık ve emniyet tedbirleri sporcuların ve izleyenlerin takdirini kazandı. Genç yaşlı herkesin ilgisini çeken organizasyonda, poligonlara çıkan amatör ve profesyonel birçok yarışmacı, sporseverler tarafından sıcağa aldırmadan büyük bir ilgi ve heyecanla izledi.

 Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Mustafa Öktem, yaptığı açıklamada, ateşli silahların düğünlerde, eğlence yerlerinde, maç sevinçlerinde kullanılmasını kesinlikle doğru bulmadığını dile getirdi. Öktem, "Bu tarz organizasyonlarla, atışa meraklı amatör olmaya aday dostlarımıza bu sporu sevdirmek, ata sporumuz olan atıcılığın geliştirilmesini sağlamak, ilçemizin tanıtımını, gelişmesini ve reklamını yapmak, avcılık ve atıcılıkla uğraşan tüm doğa sever sporcuların kendi aralarında tanışıp kaynaşmasını ve dayanışmasını sağlamak ve aynı zamanda kötü uğraş ve alışkanlık edinen genç kardeşlerimizi atıcılığa özendirmek gibi amaçlarla düzenlemekteyiz.

 Festivalimize Bilecik, Bursa, Kütahya, Bartın, İzmir, Zonguldak, Sakarya, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Manisa, Afyon gibi illerden birçok sporcu katılmıştır. Yarışmalarda Klasik Pet Şişe atışında Gemlik Avcılar Kulübü'nden Ali Sevinç, Serbest Atış kategorisinde Karamürsel Avcılar Kulübü'nden Yusuf Turna ve bu yıl ikinci defa düzenlenen Trap atışlarında Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü üyelerimizden Fatih Dere birinci olarak kategorilerinde şampiyon olmuşlardır. Etkinliğimize katılarak bizleri maddi ve manevi destekleri ile güçlendiren tüm dostlarımıza şahsım ve tüm üye arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyor, müsabakalarda dereceye giren tüm sporsever dostlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

 Birincilik sevinci yaşayan sporculara kupa, madalya ve hediyeleri, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından takdim edildi.

Son Güncelleme: 15.04.2014 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle