YAŞAR TÜZÜN : TECRÜBEM VE BİLGİM İLE BEN HAZIRIM

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1640 Okunma
YAŞAR TÜZÜN : TECRÜBEM VE BİLGİM İLE BEN HAZIRIM

22 ve 23. Dönem Bilecik CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, çankaya Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı. Tüzün, ;ldquo;çankaya'yı sadece belediye seçimleri olarak görmek çankaya ya yapılacak en büyük haksızlıktır. çankaya seçimleri aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri demektir;rdquo; dedi.

Swiss Otel'de düzenlenen toplantının başlangıcında CHP Gönüllüsü gençlerden biri ayağa kalkarak, hükümetin okullarda okutulmasını yasakladığı Andımızı okumaya başladı.Toplantıda konuşan Tüzün, CHP'nin tüm kademelerinde çalıştığını, Bilecik'te belediye meclis üyeliği ve belediye başkanlığı, ardından iki dönem milletvekilliği yaptığını anımsatarak ;ldquo;Siyasetin ve yerel yönetimlerin her kademesinde tecrübeliyim. Bir şeyleri öğrenmek için gelmiyorum. çankaya'da hizmetleri daha iyiye, daha ileriye taşımak için geliyorum. Tecrübemle, bilgimle, vizyonumla, ekibimle ve projelerimle buna hazırım;rdquo; dedi.

Tüzün şunları söyledi:

çANKAYA CUMHURİYETİN EMANETİDİR

;ldquo;çankaya Kuvai Milliye demektir, çankaya Anafartalar'dır, Conk Bayırıdır, çankaya İzmir'de Hasan Tahsin, Erzurum'da Nene Hatun, Kahramanmaraş'ta Sütçü İmamdır, cumhuriyete ve demokrasiye inanıyorsak, önümüzü aydınlatan ışık Atatürk devrimlerinin ışığıysa her şeyin üstündedir, çankaya. Bize cumhuriyetin emanetidir. Biz, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, modern Türkiye'yi şekillendiren devrimlerin yaşama geçirildiği, ülkemizin içinde olduğu karanlık ve ihanet dolu günlerde yeniden ışık saçacak, umut olacak, ülkemizi yeniden aydınlığa çıkaracak çankaya için bir araya geldik. çankaya'ya sadece bir belediye demek, çankaya'yı sadece siyasi bir hedef olarak görmek, çankaya ya yapılacak en büyük haksızlıktır. çankaya Belediyesi seçimleri Ankara Büyükşehir Belediyesi seçimleri demektir. çankaya Belediyesi seçimleri Cumhurbaşkanlığı seçimleri demektir.;rdquo;

Tüzün seçilmesi halinde ortaya koyacağı projeleri ise şöyle sıraladı:

çankaya Planlama Merkezi kuracağız.

Şehir Müzesi, spor tesisleri, sağlıklı pazar alanları, otoparklar oluşturacağız.

;lsquo;Mülkiyet Değer Kazanım Projesi'yle kentsel dönüşüm çalışmasını en kısa sürede bitirilip hakça hayata geçireceğiz.

Kadınlar ve Gezi Parkı'nda, Kuğulu Park'ta simgeleşen kent muhalefetinin öncüsü gençler belediye ile yoldaş olarak yönetime katılacak.

İhtiyaç sahipleri için aşevi, giyim evi, yıkama ve ütü evi, sığınma ve barınma evleri açacağız.

çankaya, kültür ve sanatın merkezi olarak tüm dünyayı kucaklayan bir kent olmak olacak.

Belediye çankayalıların adeta ikinci evi olacak

çocuklarımız için parklarını ve oyun alanlarını oluşturacağız.

çankayalıların sadece seçimden seçime değil sürekli yönetime katılmasını sağlamak için kent konseyi ve semt meclislerini aktif olarak çalışacak.

Muhtarlar, adeta belediye başkan yardımcısı gibi çalışacak, kendilerine personel desteği vereceğiz.

Esnafımız ve işadamlarımızın projelerine köstek değil destek olacağız.

;nbsp;

Kaynak :;nbsp;halkinhabercisi.com

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
AdayçankayaYaşarTüzün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle