TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ (TGB) ÜYELERİ HÜKÜMETİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2701 Okunma
TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ (TGB) ÜYELERİ HÜKÜMETİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Bilecik'te saat 13:30'da Cumhuriyet Meydanında toplanan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, Merkez'de bulunan çay bahçesi önüne yürüdüler.Ayakkabı kutuları ile protesto yapıp Hükümeti istifaya çağıran TGB üyeleri, yaptıkları basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

;nbsp; TGB İl Başkanı Buğra Diltemiz'in yaptığı açıklamada, Adalet ve Kalkınma Partisinin 11 yıldır Adalet kavramını yok ettiğini belirttiler. Diltemiz, ;ldquo;Düne kadar Fethullah Gülen ile kol kola olan hükümet bugün yükselen halk hareketi sonucunda yıkılmakta ce cemaat ile iktidar savaşı vermektedir.
Ayakkabı kutularından çıkan milyon dolarları, ihalelerde yapılan yolsuzlukları yargıda emniyetteki F tipi çete deşifre etmekte, Akp kendi yapılanması ile bu operasyonları durdurmaya çalışmaktadır. Herşeyi Başbakanın emri ile uyguladım Başbakanın da istifa etmesi gerekir diyerek kendi bakanı Erdoğanın kirli yüzünü dile getirmiştir.
Günlerdir Türkiye meydanlarında yolsuzluklara, hukuksuzluklara karşı Hükümeti İstifaya çağırıyor. Yıkılmanın verdiği korku ile birbirlerine ve halka saldıran Fethullah Gülen ve Tayyip Erdoğan'a buradan sesleniyoruz.
Birkaç istifa ile yolsuzlukları, hukuksuzlukları örtpas edemezsiniz Hükümet derhal istifa etmelidir. Korkunun ecele faydası yok; Türk Milleti sizi tarihin çöplüğüne gönderecektir;rdquo; dedi.;nbsp;
VİDEO AZ SONRA

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
TGBİstifaHükümet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle