TÜRK DÜNYASI'NIN KALBİ BOZÜYÜK'TE ATTI

TÜRK DÜNYASI'NIN KALBİ BOZÜYÜK'TE ATTI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1166 Okunma
TÜRK DÜNYASI'NIN KALBİ BOZÜYÜK'TE ATTI

Bozüyük'te Ertuğrul Gazi Anma ve Yörük Türkmen ;nbsp;Dernekleri Federasyonu;nbsp; Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Türk Dünyası Konser programı coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu'nda ücretsiz olarak yapılan Türk Dünyası konser programına Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI,Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Oral BüYüKSARI, misafirler;nbsp; ve vatandaşlar katıldı. ;nbsp;Bozüyük Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması münasebetiyle düzenlenen konser programına Eskişehir'in sevilen sanatçılarından Mithat Körler ve Mustafa Gökçe'nin yanı sıra Prof. Dr özkan HüSEYİN, Kırgizastan Halk Sanatçısı Askat MUSABEKOV, Rusya Federasyonu Dağıstan Cumhuriyeti Devlet Sanatçısı Ahmed AHMEDOV, Kazakistan Devlet Sanatçısı Zagipa İMANGAZİYEVA sahne aldı. ;nbsp;Konserin final bölümünde ise ülkemizde de tanınan ve sevilen özbekistanlı Sanatçı ŞAHSENEM sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.;nbsp; Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel eserlere vatandaşlarda coşku ile eşlik etti. Başkan V. BAKICI programın sonunda Türk Cumhuriyetlerinden gelen tüm misafirlere ve sanatçılara geldikleri ve Bozüyüklülere böyle güzel bir gece yaşattıkları için teşekkür etti. Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan V. BAKICI günün anısına sanatçılara ve misafirlere çiçek ve Metristepe plaketi hediye etti.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle