OKTAY VURAL ESTİ GÜRLEDİ HÜKÜMETE YÜKLENDİ

OKTAY VURAL ESTİ GÜRLEDİ HÜKÜMETE YÜKLENDİ

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2584 Okunma
OKTAY VURAL ESTİ GÜRLEDİ HÜKÜMETE YÜKLENDİ
banner15
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural Bilecik'teki gezilerinin son durağı olan Kar Yemek Düğün salonun da ;ldquo;çözülen Türkiye;rdquo; konferansın da ;nbsp;partililere seslenen Vural, Erlerin ve Erenlerin memleketi Bilecik'e ;nbsp;Bileciklilere selam olsun.
Osmangazi andık Şeyh Edebali'nin huzuruna çıktık bu coğrafya nasıl olduğunu ve kardeşçe yaşadıklarını gördük. Vural,;rdquo; Gün gelecek ömrümüz bitecek sırat köprüsünden geçerken vay bu Botaş Müdürü Vay bu Ulaştırma Bakanı demeyecekler. Hayır sadece ve sadece o sırat köprüsünde milletimizin Allah sizde razı olsun derse anca öğle gideriz. Milletin rızası için bir siyaset yapıyoruz.
Allah'ım hamd olsun 45 yıldır siyaset yapıyorum. Siyaseti bize öğreten Başbuğumuz 1969 yılın da Adana'da sizi pazarda ıspanak fiyatına satılan adalete değil hakikat yoluna, hak yoluna, Allah yoluna çağırdığı için Allaha şükür buradayız. ;rdquo;dedi.
;nbsp; Konuşmasın bitimde partiye yeni katılan çok ;nbsp;sayıda parti üyesine rozet takma töreni gerçekleştirildi. Törenin bitiminde ;nbsp;Bayırköy ve Vezirhan Beldelerine kısa ziyaretlerde bulunan Vural burada esnafın ve vatandaşın sorunlarında dinledi.
Buradan Ankara'ya dönen Oktay Vural Bilecik'e gelmekte çok mutlu olduğunu ve bu sıcak karşılamadan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik ;nbsp;İl ve İlçe yöneticilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle