öĞRENCİLER AŞURE YAPTI BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI DAĞITTI

öĞRENCİLER AŞURE YAPTI BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI DAĞITTI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1870 Okunma
öĞRENCİLER AŞURE YAPTI BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI DAĞITTI
;nbsp;Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, üniversite öğrencilerine aşure ikramında bulundu.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Prizma Akademi Derneği işbirliği içinde gerçekleştirilen programda öğrencilere aşure ikramında bulunarak, öğrencilerle sohbet etti.
öğrenci Otağı'nda gerçekleştirilen programa üniversite Rektörü Prof. Dr. Azmi özcan da katıldı.
Başkan Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada, ;nbsp;düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
''Biz her zaman şunu diyoruz ve sloganımızada da yer alıyor: ;nbsp;'Her zaman, pep birlikte daha iyiye ve güzele' diye. Aşure zaten birlik, beraberlik ve bereketin timsali olan bir yiyecek. Bu geleneği millet olarak asırlardır sürdürüyoruz. Bu vesile ile ;nbsp;Muharrem ayı ve yeni Hicri yılbaşının hepimize hayırlar, iyilikler ve sağlıklı bir yaşam getirmesini diliyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Sayın Rektörümüze de teşekkür ediyoruz dedi.''
;nbsp; Prizma Akedemi Derneği Başkanı Merve ;nbsp;İncesu ise bayanlara özel Bilecik'te kurulan ;nbsp;ilk Akademi merkeziyiz.Akedemi merkezimiz'de 5 tane aktif platform bulunuyor.Bu platforlar ise Kültür Platformu,Liderlik Platformu,Akedemi Platformu,Genç Bilecik'liler Platformu ve Dostluk Platformu ile oluşuyor.Tek amacımız Bilecik te okuyan öğrencilerin sosyal ve aktif şekilde üniversite hayatlarını sonladırmak dedi.
;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle