KÜLTÜRLERİN TANITMAYA ÇALIŞIYORLAR

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrenci kulüpleri arasında bu sene faaliyet göstermeye başlayan Kafkas Kültür Kulübü, yaptığı faaliyetlerle Kafkas kültürünü yaşatıyor.

04 Mart 2016 Cuma 08:26
1508 Okunma
KÜLTÜRLERİN TANITMAYA ÇALIŞIYORLAR
banner15

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrenci kulüpleri arasında bu sene faaliyet göstermeye başlayan Kafkas Kültür Kulübü, yaptığı faaliyetlerle Kafkas kültürünü yaşatıyor.

 

 

Kafkas Kültür Kulübü, Bilecikspor Sosyal Tesislerinde her hafta cumartesi ve pazar günlerinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi okuyan 30 kişilik öğrenci gruba gönüllü olarak Kafkas kültürünü ve oyunları öğretiyorlar. Öğrencilerin etkinliklerine yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Kafkas Kültür Kulübü Başkanı Aslı Keylan, “Bende Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisiyim.

 

 

 Bu kulübü kendi Kafkas kültürünü tanıtmak için kurduk. Bizler çeşitli gösterilerle, danslarla, yemeklerle kültürümüzü tanıtmaya çalışıyoruz. Bunda başarılı olduğumuzu da düşünüyoruz çünkü birçok arkadaşımızın Kafkas Kültürüne, danslarına, müziklerine ilgisi olmaya başladı. Bu durumdan oldukça memnunuz” dedi.

 


“NİSAN AYINDA GÖSTERİLERİMİZ OLACAK”


Kafkas Kültür Kulübü Başkan Yardımcısı Enes Saygılı ise Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Maliye Bölümü öğrencisi olduğunu belirterek, “Kafkas Kültür Kulübünün 4 aydır faaliyet gösteriyor. Nisan ayında gösterilerimiz olacak. 16 Nisan ilk gösteri ardından ise; 26-29 Nisan tarihileri arasında gösteriler yapmayı planlıyoruz. Kafkas Kültürüne, danslarına, müziklerine tanıtmaya çalışıyor.

 

Son Güncelleme: 04.03.2016 08:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKafkas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle