KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1147 Okunma
KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Bilecik Kent Konseyi çocuk Meclisi Tiyatro Grubu ilk toplantısını, Ekrtuğrul Gazi Lisesi'nde gerçekleştirdi.
;nbsp; Toplantıya özel Sevgi çiğeği Orta Okulu'ndan Elif Beyza Şahin, Ticaret Meslek Lisesi'nden İsmail Can, Atatürk İlkokulu'ndan Sıla Turan, Edebali Ortaokulundan İlayda çetin, Ertuğrul Gazi Lisesinden İrem çaylı katıldı.
Bilecik Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Tekelioğlu'nun başkanlığında yapılan toplantıda yapılacak çalışmalar belirlendi. Toplantıda ayrıca tiyatro grubuna okullarımızdan başarılı öğrencilerin tespitini yaparak, üye olmaları yönünde karar alındı.
;nbsp;Tekelioğlu, toplantı hakkında yaptığı açıklamada, ''Kent çocuklarının, kent yönetimine aktif olarak katılmaları, çocukların insan hak ve özgürlüklerine saygılı, araştıran, üreten, girişimci, topluma, ülkesine ve dünyaya yararlı bireyler olmalarını sağlamak, onların kötü alışkanlıklardan uzak olarak becerilerini ortaya koymalarını sağlamak ve onlara tiyatro sevgisini aşılamaktır'' ifadelerini kullandı.
Kent Konseyi çocuk Meclisi ikinci toplantısını Müzik ekibi ile gerçekleştirdi. Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıya Ertuğrul Gazi İlkokulu'ndan Melih Yurttuzan, M. Akif Ersoy Ortaokulu'ndan özcan Gündoğum, Anadolu öğretmen Lisesi'nden özden çınar ve Furkan Altınay katıldı.Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Muzaffer Tekelioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda müzik grubunun yapacağı çalışmalar ele alındı.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle