KAYMAKAM GÜVEN, İLÇEYE VEDA ETTİ

  Bilecik'in Pazaryeri İlçe Kaymakam Vekili görevini yürüten Oray Güven ilçeye veda ederken, yerine Berker Çırak'ın atandığı öğrenildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
25 Ekim 2019 Cuma 14:36
1831 Okunma
KAYMAKAM GÜVEN, İLÇEYE VEDA ETTİ
banner15

  Bilecik'in Pazaryeri İlçe Kaymakam Vekili görevini yürüten Oray Güven ilçeye veda ederken, yerine Berker Çırak'ın atandığı öğrenildi.

 4 ay önce Pazaryeri Kaymakamlığına vekaleten atanan Oray Güven ilçeye veda ederken, yerine asaleten Berker Çırak'ın atandığı öğrenildi. Vedasını sosyal medya üzerinden duyuran Güven, "10 Haziaran 2019 günü başladığım Pazaryeri Kaymakamlığı görevimden 26 Ekim 2019 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Pazaryeri Kaymakam V. olarak görev yaptığım süre içinde tüm kurum amirlerimizle, mesai arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışmaya özen gösterdik.İ lk görev yerim olması nedeniyle Pazaryeri ve Pazaryerili hemşehrilerim benim için her zaman özel bir yere sahip olacaktır.

 Görev yaptığım süre boyunca ilçemiz için güzel işler yapmaya çalıştık.Siz değerli Pazaryerili hemşehrilerim görev yapacağım her yerde kapımın her birinize açık olduğunu bilmenizi isterim. Çalışmalarımız sırasında bize her türlü desteği veren başta sayın Valimiz Bilal Şentürk olmak üzere,Belediye Başkanımız Sayın Zekiye Tekin’e, il genel meclisi üyelerimize, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, köy ve mahalle muhtarlarımıza ve de özellikle kıymetli Pazaryeri halkına şükranlarımı sunuyorum. Arz-ı veda ederken çalıştığım süre zarfında eğer varsa hakkımı helal ediyor, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle