HEDEF BU SEFER BİR MAHALLE MUHTARI

Bilecik'te telefon dolandırıcıları tüm uyarı rağmen vatandaşları kandırmaya devam ediyor.

17 Mart 2015 Salı 09:33
2895 Okunma
HEDEF BU SEFER BİR MAHALLE MUHTARI

Bilecik'te telefon dolandırıcıları tüm uyarı rağmen vatandaşları kandırmaya devam ediyor. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre Bilecik merkez Bayırköy beldesinde bir mahalle muhtarı olan E. K.’yi telefonla arayarak kendileri ‘savcı ve polis’ gibi tanıtan dolandırıcılar, kimlik bilgilerinin terör örgütleri tarafından kullanıldığını iddia ederek yürüttüklerini söyledikleri soruşturma kapsamında para ve altın istediklerini belirttiler. Bu yalana inanan Muhtar E. K., evde bulunan bir miktar ziynet eşyası ve bankada bulunan parası çekerek Bilecik merkez Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Şubesine gelerek telefon dolandırıcıların verdiği hesaba parayı yatırdı.

 

 

 Bu yatırma işlemi sonrası tekrar arayan telefon dolandırıcıları, Muhtar E. K.’den tekrar para istediler. E. K.’nin hareketlerinden şüphelenen vatandaşlar olayı polise bildirdiler. Olay yerine gelen Bilecik Asayiş Şube ekipleri E. K.'nin tekrar para yatırmak istedikleri sırada olay el koyup kendisinin dolandırıldığını bildirdiler. Bu sırada telefonla dolandırıcılar ile konuşan E. K., “Polis geldi durumu ona anlatın” demesi üzerine telefon kapandı ve bir daha açılmadı.

 

 

 

  Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, Muhtar E. K. ise ifadesinin alınması için Çarşı Polis Merkezine götürüldü.

 

Son Güncelleme: 17.03.2015 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle