GENEL SEKRETER MUSTAFA YILMAZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAKKINDA SEMİNER YAPTI

GENEL SEKRETER MUSTAFA YILMAZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAKKINDA SEMİNER YAPTI.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1622 Okunma
GENEL SEKRETER MUSTAFA YILMAZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAKKINDA SEMİNER YAPTI
Bilecik İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz bugün Hastanede bir toplantı yaptı. Toplantıya başlamadan önce bütün yol arkadaşlarına teşekkür eden Yılmaz, hastane hakkında bugüne kadar tamamlanmış projeleri ve sonuçları şu şekilde anlattı ;;nbsp;
Sağlık tesislerimizden hizmet alan hasta sayısında %12.08 artış olmuştur diyen Yılmaz, Bilecik Devlet Hastanesinin 6 yataklı olan 2. basamak yoğun bakımın servisi fizik şartları ve tıbbi cihaz donanımı iyileştirilerek 10 yatağa çıkarılmıştır.
Bozüyük Devlet Hastanesinin 11 yataklı 2. basamak yoğun bakım servisinin yapımına başlanmış olup Kasım ayı sonunda açılıç yapılacaktır.
Bilecik Devlet Hastanesi Diyaliz biriminde periyot diyaliz hizmeti verilmesine yönelik düzenleme yapılmıştır.
Tıbbi cihaz ihtiyaçları karşılanmaya çalışılmıştır.Bir önceki döneme göre Tıbbi cihaz temininde %116 artış sağlanmıştır.Bu teminin büyük kısmı hastanelere mali yük getirilmeyecek şekilde yapılmıştır.Ayrıca çok acil yeni Hastaneye ihtiyacımız var diyen Yılmaz , şuanki binanın eski olduğunu ve daha yeni daha kaliteli Hastane olmasını bizde istiyoruz dedi.
Daha önce yapmış olduğumuz bir haberde Hastanedeki Tomografi cihazı bozuk demiştik.Bununla ilgilide konuşan Yılmaz , Yeni getirilen Tomografi cihazını tanıttı.Haberi yaptığımız esnada Tomografi cihazının yeni geldiğini ve kurulum aşamasında olduğunu MR makinası ile hastaları mağdur bırakmadıklarını belirterek son teknoloji Tomogrofi cihazının yarın faaliyete geçeceğini belirtti.Planları hakkında açıklama yapan Yılmaz , İlimize Kemoterapi ilaçları uygulama birimleri kurulması planlanmakta olup,kemoterapi tedavisi gören hastalarımıza İlimizde tedavi olma imkianı sağlanacaktır.İlimize uyku laboratuvarı yapılması planlanmakta olup hastalarımızın il dışına gitmesine gerek kalmadan bu hizmeti alması sağlanacaktır.İlimizde böbrek taşı kırma ( ESWL) ünitesi planlanmakta olup bu tedaviye ihtiyaç duyan hastalarımızın İl dışına gitmesine gerek kalmadan bu hizmeti alması sağlanacaktır.
Sonuç olarak ; Hizmet artışı gelirin %18 oranında artması , sağlık tesislerimizdeki hizmetin %12.08 artması , Tıbbi cihaz yatırımımız 3.098.507 TL olacaktır.Sağlık tesislerimizin hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik inşaat onarım ve yenileme çalışmalarına 452.000TL'lik yatırım yapılmıştır.Sağlık tesislerinin 02/11/2012 tarihindeki 4.431.315TL'lik borç yükü 05/11/2013 tarihi itibari ile tamamen bitirilmiştir.Bu tarih itibari ile borç harici banka mevcudu 491.587,89TL'dir. ;nbsp;


Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle