DEVLET BAHÇELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLADI

DEVLET BAHÇELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLADI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2045 Okunma
DEVLET BAHÇELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLADI
banner15
;nbsp; ;nbsp; ;nbsp;MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kayseri ve Ankara'da düzenlediği Aday Tanıtım Toplantıları'nda isimleri kesinleşen Bilecik Belediye Başkan adayı ve bazı ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını açıkladı.
İl Başkanı Eraslan, kesinleşen isimler ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
;nbsp; ;nbsp; ;nbsp;;ldquo;Saygıdeğer hemşerilerimiz: Bildiğiniz gibi 2014 yerel seçimleri için tüm partilerde olduğu gibi partimiz de de Belediye Başkanlığı aday tespiti çalışmalarımız devam etmektedir. Bugün itibarı ile Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Kayseri ve Ankara da düzenlediği Aday Tanıtım Toplantıları'nda isimleri kesinleşen Bilecik Belediye Başkan adayımız ve bazı ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını açıklamıştır.
;nbsp; ;nbsp; ;nbsp;MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 'nin açıkladığı Belediye başkan adayları şu şekildedir. Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy, Bozüyük Belediye Başkan Adayı Miraç Mete Yüksel, Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek, Söğüt Belediye Başkan Adayı Halil Aydoğdu, Gölpazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Sinan özkeskin, İnhisar Belediye Başkan Adayı Ayhan ödübek, Bayırköy Belediye Başkan Adayı Hilal Subaşı olarak açıklamıştır.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle