CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MYK TOPLANTISINA TAKILDI

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MYK TOPLANTISINA TAKILDI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1615 Okunma
CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MYK TOPLANTISINA TAKILDI

Seçim zamanı yaklaşırken adaylarda birer birer belli olmaya devam ediyor. Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adaylığı için ismi geçen Aday Adayları, bugün (21 Aralık Cumartesi) Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısından, Kılıçdaroğlu'nun Bilecik için kimi Aday göstereceğini açıklamasını bekliyorlardı.

Olay haber site sorumlusu Rafet Sünetci, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i telefon ile arayarak Merkez Yönetim Kurulu Toplantısının sonucunda Bilecik CHP Bilecik Belediye Başkan Adayının açıklanıp açıklanmadığını sordu.

Bu soru üzerine Gürsel Tekin, MYK toplantısının yapılmadığını, yarına (22 Aralık Pazar) ertelendiğini ve Bilecik Belediye Başkan Adayının yarın açıklanacağını belirtti.;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle