BOZÜYÜK'TE EKMEK VE SİMİTLERE GRAMAJ KONTROLÜ

BOZÜYÜK'TE EKMEK VE SİMİTLERE GRAMAJ KONTROLÜ

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1400 Okunma
BOZÜYÜK'TE EKMEK VE SİMİTLERE GRAMAJ KONTROLÜ

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri vatandaşların üretilen unlu mamullere sağlıklı bir şekilde ulaşarak tüketmelerini sağlamak amacıyla ilçe genelinde yaptığı fırın denetimlerini arttırarak fırıncılara göz açtırmıyor. Zabıta Denetim Ekibi tarafından büyük bir titizlikle yapılan denetimlerde, genel temizlik, fiyat tarifesi, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, sağlık muayene portör k;acirc;ğıtları ve kişisel temizlik kuralları kontrol ediliyor. Fırınlarda yapılan ekmek, simit ve diğer unlu mamüllerin üretimlerinin temiz ortamlarda yapılması ve tüketiciye de temiz ve sağlıklı bir ortamda sunulması amacıyla fırınların temizliğine dikkat eden Denetleme Ekibi pişmiş ekmeklerde ve simitlerde gramaj kontrolünü de gerçekleştirdi. ;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle