BİZİMDE BOĞAZIMIZA KADAR GELDİ.

EĞER BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSEM BİLECİK HALKINA MEHMET SEVEN FARKINI GöSTERECEĞİM.EN öNDEKİ VATANDAŞIMIZLA EN ARKADAKİ VATANDAŞIMIZ EŞİT OLUCAK.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1536 Okunma
BİZİMDE BOĞAZIMIZA KADAR GELDİ.
;nbsp;CHP Bilecik Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Seven Muhabirimiz Cem Kaan Toka ile seçim sürecini ve kendisiyle ilgili tüm soruları cevapladı.... 1.Bölümden seçmeler 1:Teşkilatımız ve Genel Merkezimiz bir an önce aday konusunda ;nbsp;kararını vermesi gerekiyor. 2:Benimde boğazıma kadar geldi,halka cevap veremiyorum. 3:Sosyal Medya ile Münür Şahin'e cevap verdim. 5:Kayı Plaza'nın olduğu arazi dükkan parasına verildi. 6:Başka illerin kansorejen madde atıkları para karşılığında Bilecik çöplüğüne dökülüyor. 7:1983 Senesinde Belediye'ye geldiğimde süpürgesi bile yoktu. 8:2,5 Yıl Başkanlık yaptım yaptıklarım ortada AKP hükümeti ve Bilecik Belediye Başkanın yaptığı süre kadar Başkanlık yapsaydım Bilecik bi bu kadar daha olurdu.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle