Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde perdeler açılıyor

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde perdeler açılıyor

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
4114 Okunma
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde perdeler açılıyor
banner15
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 8 Kasım Cuma günü Kristal çınar ödüllerinin verileceği gala ile başlayacak olan 8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali için biletler satışa sunuldu.
Bilecikli hemşerilerimizi tiyatroyla buluşturmayı ve tiyatro sanatını yaşatmayı amaçlayan 8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali biletlerini vatandaşlarımız, belediyemizden, Kültür ve Kongre Merkezimizden biletleri temin edebilirler.
çolpan İlhan, Ahmet Uz, Sinan Bengier ve Reha Bilgen'in Kristal çınar Onur ödüllerinin verileceği açılış törenine tüm hemşerilerimiz davetlidir.
''Sonbaharı Beklerken'', ''Bir Garip İzdivaç'', ''Baş Belası'', ''Bu Filmi Görmüştüm'', ''Hasta Etme Adamı'', ''Aşka 103 Adım'', ''Uçurtmanın Kuyruğu'', ''Sultun 2. Abdülhamit Han'', ''Atölye çalışması'', ''üzgünüm Leyla'' , ''Bakar Mısınız?'' , ''Aşka Geldik'', ''Kim öle Kim Kala'' , ''Sokak Kedileri'', ''Şakacı Hoca Nasreddin'' adlı eserler, vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle