BİLECİK BELEDİYE SPOR EVİNDEKİ İLK MAÇINI KAZANDI

BİLECİK BELEDİYE SPOR EVİNDEKİ İLK MAÇINI KAZANDI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1289 Okunma
BİLECİK BELEDİYE SPOR EVİNDEKİ İLK MAÇINI KAZANDI
banner15

;nbsp;Yeşer Karabulut : ;nbsp;İlimizi deplasmanlı basketbol liginde temsil eden Bilecik Belediyesi basketbol takımız kendi evinde son 6 yıldır elde ettiği galibiyet üstünlüğünü sürdürüyor. Ligin 2. haftasında evinde konuk ettiği İnegöl çarşı spor karşısında sahadan 82-37 gibi iyi bir skorla galip ayrılan Bilecik belediyesinde yüzler gülüyor. Maç süresince İnegöl temsilcisi karşında üstün basketbolunu sürdüren ekibimiz sahadan farklı bir skorla ayrılarak 2.;nbsp; maçında ilk galibiyetine ulaştı. Karşılaşmaya Bilecikli spor severlerinde ilgisi yüksek olması gözlerden kaçmadı. Bilecik Belediyesi Basketbol takımı Genel menajeri Dilaver TETİK;nbsp; maç ve seyirciler için şunları söyledi ;ldquo;

Ligin ilk haftasında Gemlik deplasmanında aldığımız yenilgi sonrası Bilecik te evimizde kazanmak istiyorduk. Oyuncularımız iyi bir mücadele ortaya koyarak kazandılar. Kendilerini iyi mücadele ettikleri için kutluyorum. Bu arada salonu dolduran seyircilere ise buradan çok teşekkür ederim her maç bizi yalnız bırakmıyorlar, gençler aileler çocuklar salona gelerek takımımızı alkışlıyorlar kendilerini Bilecik teki tüm maçlarımıza bekliyoruz. Takımımızın bu galibiyeti onlara armağan olsun.bu hafta maçımız yok. Daha sonraki hafta 17 kasım Pazar günü bölge derbisi olarak tarif edebileceğimiz KüTAHYA BELEDİYESİ maçımıza tüm Bilecikli hemşerilerimizi bekliyoruz. Karşılaşmayı takip eden basın mensuplarına ayrıca bize her fırsatta maddi manevi destek olan sayın belediye başkanımız;nbsp; Selim YAĞCI ya teşekkür ederiz.

;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle