AKIN OLCAY ADAY ADAYLARINA ÇAĞRI YAPTI

AKIN OLCAY ADAY ADAYLARINA ÇAĞRI YAPTI

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1328 Okunma
AKIN OLCAY ADAY ADAYLARINA ÇAĞRI YAPTI
banner15

Sayın ; Nevin Tan, Mehmet Seven. CHP Bilecik Merkez Belediye Başkan aday adayı.

;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp; Mart / 2014 de yapılacak yerel seçimlerde CHP den birlikte Bilecik Belediye Başkanlığı için aday adayıyız. öncelikle sizleri bu göreve talip olma yolundaki kararınızdan dolayı kutlar çalışmalarınızda başarılı olmanızı dilerim.

;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp; CHP Bilecik Belediye Başkan adayı belirlenirken bu belirlenmenin Bilecik merkezde CHP ne kayıtlı TüM üYELERİMİZİN iştirak edeceği (Eğilim yoklaması) yönetiminin de uygulanarak belirlemenin daha demokratik daha katılımcı ve sağlıklı olacağına inanıyorum. Böylece tüm CHP üyelerimizin aday belirleme kararına iştirak etmiş olacaklar ve adayımız bu ortak kararla da belirlenmiş olacaktır. Sizlerinde aynı görüşte olduğunuza inanıyorum. Bu nedenle ; aday adayları olarak her üçümüz birlikte CHP İl ve İlçe Teşkilatımıza ve Genel merkezimize bu isteğimizi yazılı ve sözlü olarak birlikte iletmeyi teklif ediyorum. Bu durumun mahalli seçimlerde ki başarımız yönünden çok etkili olacağına inanıyorum. Ayrıca Bilecik Belediye Başkanlığı adaylığı;nbsp; için parti içinde yapılacak aday belirleme seçimine bizlerin yanında adaylık müraacatını yapmamış ancak şimdi aday olmak isteyen partililerimizinde ADAY OLARAK katılımının sağlanmasına imkan verilmesi ayrı bir güç verecektir.

;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp;;nbsp; Uygun görürseniz sizleri bu görüşlerde birlikte hareket etmeye davet ediyorum. çalışmlarınızda başarılar diler saygılar sunarım.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAkın Olcay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle