Ak Parti Aday Adayı İbrahim Yılmam'dan Asrın Gafı

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı ve Bilecik Belediye Başkanlığı Ak Parti Aday Adayı İbrahim Yılmam büyük bir gafa imza attı.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
3123 Okunma
Ak Parti Aday Adayı İbrahim Yılmam'dan Asrın Gafı
banner15
Geçtiğimiz gün Ak Parti'den Bilecik Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan İstanbul Bilecik'liler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam sosyal medyada büyük bir gafa imza attı.;nbsp;
İbrahim Yılmam sosyal medyada ki profilinde hazırlattığı kapak resminde hepimizin ve Türkiye'de bir çok insanın ezbere bildiği hatta Başbakan'ın bile partisine vizyon aldığı Şeyh Edebali'nin ;quot;İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın;quot; sözünü Osman Gazi söylemiş olarak lanse etmiş.
Yılmam'ın kullandığı resmi kimin hazırladığını bilmiyoruz ama bildiğimiz bir şey var ki Bilecikliler Derneği Başkanı ve Ak Parti aday adayı Yılmam'ın bu yanlışlığı fark etmemesi ve kullanması büyük bir ayıp olarak karşımıza çıkıyor.;nbsp;
Umarız kendisi de bu hatayı en kısa zamanda fark eder.;nbsp;
;nbsp;
;nbsp;
Kaynak : Haber228

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle