6 BİN FİDAN DİKİLDİ,SAYIN KURT AÇIKLAMALAR YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozüyük'te fidan dikme etkinliği yaptılar,etkinliğe;Eskişehir CHP Milletvekili Kazım Kurt,Bilecik İl Başkanı;Çağatay Karaahmet,Bozüyük İlçe Başkanı Metin Torun,Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin,Bozüyük Gençlik Kolları Başkanı Mahsun Çoban, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve bir çok önemli isim katıldı.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2435 Okunma
6 BİN FİDAN DİKİLDİ,SAYIN KURT AÇIKLAMALAR YAPTI
Etkinliğe katılan CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt ve yanlarında bulunan İl ve İlçe Başkanları ile kurdele kesip hayırlara vesile olmasını dilediler.Kurdele kesimi sonrasında 6 bin fidan dikerek ülkeye katkıda bulunan Chp'liler ikramlar eşliğinde sohbet ettiler. Bozüyük AKP İlçe Başkanı Nizamettin çam'ın Kardeşi Ahmet çam'ın esrar yetiştirmesi suçundan cezaevine girmesine ilişkin sorularımızı yanıtlayan Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt;;quot;Bilgim yok ama iddia ciddi,tutuklama varsa delil var demektir.Ahlaken benimsemediğimiz bir olay.Siyasetçiler değerlendirme yaparken daha dikkatli olmalılar,herkesin kardeşi bir takım işler yapabilir;quot; diyen Kurt muhabirimizin sorularını cevaplamaya devam etti.Bozüyük'ü CHP alması gerekir diyen Sayın Kurt gerekçelerini açıkladı;;quot;Bozüyük'ün sanayileşmeyi ve şehirleşmeyi tamamlamış bir katibiz dolayısıyla sosyal demokrat düşüncenin burada daha kolay karşılık bulması gerekir;quot; dedi. Eskişehir CHP Milletvekili Kazım Kurt;quot;,Bozüyük halkının hem MHP'li hemde sağcı Belediye Başkanlarını gördüğünü ve üstelik geçen dönem MHP'den seçilen Başkanın AKP'ye geçdiğini dolayısıyla da iki parti arasında fark olmadığını kaydetti.Siyasetçilerin parti değiştirmesine çok sıcak bakmadığını belirten Kurt,hangi koşullar o hareketi yaptırdı bilemiyorum dedi.Konu dönüp dolaşıp şuan tutuklu bulunan Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun danışmanı Fevzi Bubilik'e geldi.Bu duruma sessiz kalmayarak;;quot; Biz burada 6 bin fidan dikerek somut bir adımı gerçekleştirdik,;quot;Bubiliğin gündemde kalması somuttur;quot;diyerek konuya örnek vererek açıklık getirdi.Kazım Kurt,Berberoğlu için; ;quot;Belki AKP'ye geçmeseydi de görevden alınacaktı.Düzgün kurallar içerisinde yapılmasını savunuyoruz,bel altından vurmak düşene bir tekme de bizim atmamız anlayışımıza ters,biz düşene tekme atmayız;quot; dedi.Muhabirimizin Berberoğlu MHP' de de olsa AKP'de de olsa halk tarafından Belediye Başkanı seçiliyordu ve şuan tutuklu.Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimleri halka rağmen kazanma ihtimali var mı soruna karşılık;;quot; Var tabi,bizim daha önceki kayıplarımızın altından bölünme yatıyordu,bu durum diğer partilerin işini kolaylaştırmıştı. 2 dönemdir çok küçük oylarla seçimleri kaybettik,aynı Belediye Başkanının kazanması bu işin çok doğru yapıldığı anlamına gelmiyor nitekim aynı Belediye Başkanı aynı yasalar ile tutuklandı ve görev değiştirmesine rağmen.Belki AKP'ye geçmeseydi de görevden ayrılacaktı.Partilerde transferler oluyor malesef,AKP ile MHP'nin arasında çok büyük bir fark olmadığını düşünüyorum o nedenle bu geçişi normal sayıyorum;quot; dedi. Olay Haber Muhabiri;Nurefşan Bayramcık

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle