YOĞUN İSTEK ÜZERİNE DUBAİ’YE GİTMİYORLAR

Bilecik Belediyesi Ocak ayı Meclis Toplantısı’nda, Meclis üyelerine yönelik "Dubai gezisi" düzenlenmesine ilişkin karar, oy birliği ile kabul edilmişti.

10 Şubat 2015 Salı 13:21
2332 Okunma
YOĞUN İSTEK ÜZERİNE DUBAİ’YE GİTMİYORLAR

Bilecik Belediyesi Ocak ayı Meclis Toplantısı’nda, Meclis üyelerine yönelik "Dubai gezisi" düzenlenmesine ilişkin karar, oy birliği ile kabul edilmişti.

 

 

CHP'li Meclis üyeleri ise bugün yaptıkları açıklamada, geziye katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

  Bu alınan karar öncesi açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu tür organizasyonları her sene yaptıklarını belirterek, “Bilecik’in çevrecilik ve şehir düzenlenmesi çalışmaları anlamında, ticaret ve sanayisinin gelişmesi anlamında yeni yerler görerek, fikir sahibi olmasını çok önemsiyoruz.

 

 

Oradaki şehirlerde edineceğimiz tecrübeler ve göreceğimiz yerler şehrimizin birçok noktasındaki plan ve programına fayda sağlayacaktır" ifadelerini kullanmıştı. Bu konuşma sonrası yapılan oylamada mart ayının ilk haftası gerçekleştirilecek Dubai gezisini tüm Meclis üyeleri oy birliği ile kabul etmişlerdi.

 

 

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Meclis üyesi ve CHP Grup Sözcüsü Seyfi Özgen ise bugün yaptığı açıklamada, yurt dışı gezisine ilişkin vatandaşlardan gelen olumsuz tepkiler nedeniyle Merkezi İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ile birlikte aldıkları karar doğrultusunda CHP üyeleri olarak geziye gitmeyeceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 10.02.2015 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle