YILMAM "DERNEK OLARAK HİÇ BİR SİYASİ PARTİYİ DESTEKLEMİYORUZ"

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam geçen günlerde Bilecik’te dernek yöneticilerin Belediye Başkanlığı seçimleri için Ak Parti adayı Selim Yağcı’yı destekledikleri yönde yaptıkları açıklamaya karşın bir basın bildirisi yayınladı.

26 Mart 2014 Çarşamba 11:52
1393 Okunma
YILMAM

 İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam geçen günlerde Bilecik’te dernek yöneticilerin Belediye Başkanlığı seçimleri için Ak Parti adayı Selim Yağcı’yı destekledikleri yönde yaptıkları açıklamaya karşın bir basın bildirisi yayınladı. İbrahim Yılmam Değerli Bilecikli Kardeşlerim diyerek başladığı bildiride; İstanbul Bilecikliler Derneği olarak İstanbul'da yaşayan gurbet de yaşam mücadelesi veren tüm Bileciklilerin haklarını savunan koruyan ve gurbet de de olsa Bilecik e hizmet etmeyi yegane amaç edinmiş bir sivil toplum örgütü olduklarını belirtti. Yılmam, “İstanbul Bilecikliler Derneğimizin kayıtlı üyesi 10 bini geçmiş ayrıca gün ve gün üye sayısı arttıran bir sivil toplum kuruluşuyuz.

 Geçen hafta içinde bizim yönetimimizden arkadaşlarımızın münferit olarak Bilecik'te yapmış oldukları ziyaretin tüm İstanbul Bilecikliler Derneği adına yapılmış gibi gösteren basın ve kurumların işin esasen aslının bu yönde olmadığının bilinmesi üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu hasıl olmuştur. Yönetim kararı olmadan arkadaşlarımızın yapmış olduğu bu açıklamalar kendilerini bağlar nasıl ki binlerce kayıtlı üyesi olan bu derneğimizin Bilecik'teki bütün siyasi partilere eşit uzaklık da olduğunun Bilecik kamuoyunca bilinmesini isterim. Üyesi olduğum Ak Partinin her zaman hizmetinde oldum olurumda ama başkanlığını yaptığım İstanbul Bilecikliler Derneğinin de bu tür siyasi oyunların içine çekilmek istenmesine de sonuna kadar karşı olurum ayrıca derneğimizin siyaset üstü kalmasına da bütün gücümle devam edeceğim unutulmasın. Üyelerimizin içinde her türlü siyasi görüşe sahip arkadaşlarımızın olduğunu hatırlatarak Bilecik'te yapılan bütün olumlu işlere desteklerimiz tam ve karşılıksız olduğunu bilen çıkarcı çevreler yine bilirler ki Bilecik'teki olumsuzluklar ve yolsuzluklarla alakalıda her türlü bunların karşısında olmuşuzdur bunu yapan kişi ve kurumlarında karşılarında olmuşuzdur olmaya da devam edeceğiz " dedi.

Açıklamasının sonunda Yılmam, Bu vesile ile Bilecik'teki tüm siyasi partilerimize yakın zamanda yapılacak seçimlerde başarılar diliyoruz ve diyoruz ki bizim Bilecik sevdamız her şeyden her siyasi hareketten daha mühim ve de derindir " diye belirtti.

HER ŞEY BİLECİK İÇİN İBRAHİM YILMAM

İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEĞİ BAŞKANI


Son Güncelleme: 26.03.2014 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle