YILDIRIM,ATOM KARINCA GİBİ ÇALIŞIYOR

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, yeni yapılan sıcak asfalt şantiyesinin Mayıs ayı içerisinde hizmete gireceğinin söyledi.

25 Nisan 2015 Cumartesi 06:03
1897 Okunma
YILDIRIM,ATOM KARINCA GİBİ ÇALIŞIYOR
banner15

 Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, yeni yapılan sıcak asfalt şantiyesinin Mayıs ayı içerisinde hizmete gireceğinin söyledi.  

 

 

  Başkan Yıldırım, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sene Temmuz ayında aldıkları karar ile araçları yenileme ve sıcak asfalt şantiyesi çalışmalarına başladıklarını belirtti. Serkan Yıldırım, “Mevcut asfalt şantiyemiz artık işlevini kaybetmeye başlamıştı. Sonrasında Gülümbe mevkinde benzinlik arkasında bulunan alanda yeni bir atölyemizi, hem atölyelerimizi oraya taşımayı hem de  oraya bir sıcak asfalt şantiyesi kurmayı planladık. Araçlarımızdan 3 tane grayder, 3 adet ekskavatör, 3 adet kamyon ve sonrasında 1 yükleyici kepçe geldi. Sonradan 2 tane çöp kamyonumuz geldi. Bizim ocak ayında yaptığımız ihaleden sonra da sıcak asfalt şantiyesini kurmaya başladık ve son aşamalara geldik” dedi.

 

 

  “SICAK ASFALT ŞANTİYESİ MAYIS’TA HİZMETE GİRECEK”

 

 

  Yıldırım, konuşmasının devamında, sıcak asfalt şantiyesinin son aşamalarına geldiğinin belirterek, “Sadece şantiyemizde gaz olayı çözüyoruz o da bitmek üzere. Elektriğimizi de çektikten sonra Allah nasip ederse Mayıs ayı içerisinde üretime geçmeyi planlıyoruz. Artık Allah nasip ederse köylerimizi sıcak asfaltla tanıştıracağız. Şehirdeki kaliteyi artık köylere de yavaş yavaş getirmeye başlayacağız diye düşünüyoruz. Bu sene planlamada Çukurören köyünde de geçen yıl bir çalışma yapmıştık. Bir asfalt çalışmamız olacak ve Deresakarya köyünde program aldık, orada çalışmamız var.

 

 

  Kurtköy’de yine çalışmamız olacak. Yine ara ara bazı köylerde eksiklerimiz olan yerlere gireceğiz. Şuanda yama çalışmalarımız başladı. Malum hava şartları hala daha çok uygun değil bu çalışmaları yapmaya. Ama artık bu işlere de gireceğiz. Nasip olursa Mayıs ayı içerisinde yama olayımız bitmiş olur. Mayıs’ta da yeni asfalt şantiyemiz başladıktan sonra çok daha sert çalışmaya başlayacağız. Bu asfalt şantiyesi de saatte 160 ton asfalt üretecek kapasitede. Çok seri ve güzel bir imalat yapacağız diye düşünüyoruz. Kendimiz yapacağız. Hizmet daha kolay olacak. İhale alarak, hizmet satın alarak bu işleri yapmak çok daha zor. Kendimiz istediğimiz zaman şantiyemizi açarak burada hizmet yapacağız. Kim olursa asfalt konusunda isteyen Belediyelerimize hizmetten faydalanabiliriz” dedi.

 

Son Güncelleme: 25.04.2015 06:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle