YHT ŞÜPHELİLERİ SEVK EDİLDİ

Bilecik'te geçtiğimiz günlerde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki kablo hırsızlığı olayına karışan 11 şüpheli Savcılığa sevk edildi.

05 Haziran 2014 Perşembe 09:20
3547 Okunma
YHT ŞÜPHELİLERİ SEVK EDİLDİ

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ile Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen operasyon sonucu  Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında yaşanan kablo hırsızlığı sonucu dün 9 kişi gözaltına alındı.

 Edinilen bilgiye göre Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ve Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafında YHT hattında yapılan organize hırsızlık suçlarına yönelik 4 Haziranda Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda yapılan 10 ayrı adreste operasyon düzenlenmişti. Daha önce kablo hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelilerin vermiş olduğu ifadeler doğrultusunda  E.E., H.P., İ.Ö., S.Ç., Y.N., E.Z., U.E., B.D., isimli şahıslar yapılan operasyonlar sonucu şüpheli sıfatı ile gözaltına alındı. Yapılan sorgularının ardından 1 gün nezarethanede bekletilen şüpheliler bu sabah sağlık kontrolleri için Bilecik Devlet Hastanesine getirildi. Burada yapılan kontrollerin ardından adliyeye çıkartılan 9 şüphelinin 8'i suçsuz bulundukları için serbest kalırken 1 kişi tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.

 Yapılan mahkeme sonucu H.Ü isimli zanlı tutuklanarak Bilecik Cezaevine gönderildi.

 

 


YHT Şüphelileri Adliyede paylaşan:

Son Güncelleme: 05.06.2014 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle