YERLİ KARPUZ TEZGAHTA YERİNİ ALDI

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yetiştirilen yerli karpuz pazar tezgahlarında yerini aldı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
16 Temmuz 2018 Pazartesi 11:48
305 Okunma
YERLİ KARPUZ TEZGAHTA YERİNİ ALDI

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yetiştirilen yerli karpuz pazar tezgahlarında yerini aldı.  


  Bilecik'te karpuz üretimin merkezi haline gelen Osmaneli'nde yerli karpuzu kilosu 75 kuruştan pazarda satılmaya başlandı. Merkez Hürriyet Mahallesinde kurulan Kapalı Pazar'da karpuz satıcılığı yapan Beycan Güneş sezonun başladığı günden bu yana müşterilerinin hep yerli karpuz sorduğunu belirterek, "Şu anda yerli karpuzumuz çıktı. Osmaneli karpuzumuz hem lezzetli ve sulu.

Damak tadına hitap ediyor. Doktorların dediği gibi karpuzun insan sağlığında büyük faydası var. Müşterilerimiz hep yerli karpuz soruyordu.

Fiyatların düşmesini sağlayan yerli karpuzu vatandaşlar doyasıya yiyebilecekler. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da karpuzun kilogramını kilosunu 75 kuruştan satışa sunuyoruz. Satışlardan memnunuz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle