"YENİ TÜRKİYE" PROGRAMI BUGÜN SAAT 12:00'DA BİLECİK'TEN CANLI YAYINDA

TGRT Haber, yeni programı “Yeni Türkiye” ile Anadolu’nun güçlenen sanayi dünyası ve yerel yönetimlerinin sesini tüm Türkiye’ye duyurmaya devam ediyor. TGRT Haber, 12 Mayıs Pazartesi günü özel röportajlarla Bilecik’ten yayın yapacak.

12 Mayıs 2014 Pazartesi 06:33
1680 Okunma

 TGRT Haber, yeni programı “Yeni Türkiye” ile Anadolu’nun güçlenen sanayi dünyası ve yerel yönetimlerinin sesini tüm Türkiye’ye duyurmaya devam ediyor. TGRT Haber, 12 Mayıs Pazartesi günü özel röportajlarla Bilecik’ten yayın yapacak.

Büyüyen Türkiye’de gelişen ekonominin domino taşlarını oluşturan Anadolu’daki sanayici ve iş adamları, milyonlarca dolarlık yatırımlarıyla dünya devlerine nasıl kafa tuttuklarını TGRT Haber kanalının “Yeni Türkiye” adlı programında anlatıyor.

Yıllar önce küçük bir işletmeyken bugün binlerce kişiye iş imkanı sunan dev kuruluşların büyüme hikayelerinin sunulduğu “Yeni Türkiye” programında, yerel yöneticiler de geçmişten günümüze değişen ve gelişen Anadolu kentlerinin sorunlarını ve hedeflerini anlatıyorlar. 

 Meltem Günay’ın sunumuyla ekranlara gelecek “Yeni Türkiye” programı 12 Mayıs Pazartesi günü saat 

12.00’ da canlı yayında Bilecik’te olacak. BİLECİKLİ YÖNETİCİLER VE İŞADAMLARININ ÇALIŞMALARINI TÜRKİYE’YE DUYURACAK

Kütahya, Balıkesir ve Afyonkarahisar’dan yaptığı yayınlarla büyük beğeni toplayan “Yeni Türkiye”, şimdi de Bilecik’te program yapmaya hazırlanıyor. Meltem Günay’ın yapacağı özel röportajların yer alacağı programa Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Ercan katılacak. 

TGRT Haber, “Yeni Türkiye” programı ile Türkiye’nin ekonomi belgeseli için canlı yayın ekipleriyle, il il Türkiye’yi dolaşmaya devam edecek ve Anadolu illerinin güçlenen sesini tüm Türkiye’ye duyuracak.

Son Güncelleme: 12.05.2014 06:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle