YENİ KARAR 15 GÜN YASAK

Gelen son dakika haberine göre; herkesin gözü kritik Bilim Kurulu sonrası Bakan Koca'nın yapacağı açıklamalardaydı. Toplantı sonrası konuşan Bakan Koca birçok konuda merak edilenlere açıklık getirdi.

26 Şubat 2021 Cuma 10:58
2224 Okunma
YENİ KARAR 15 GÜN YASAK

  Herkesin gözü kritik Bilim Kurulu sonrası Bakan Koca'nın yapacağı açıklamalardaydı. Toplantı sonrası konuşan Bakan Koca birçok konuda merak edilenlere açıklık getirdi.

Öte yandan il bazından tedbirler alınmaya devam ediyor. Bir kentte son alınan kararlara göre; yasak 1 Mart'ta başlayacak ve 15 gün boyunca sürecek. İşte detaylar..Bakan Koca başkanlığında gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı sonrası herkes yapılacak açıklamaları merak ediyordu. Bakan Koca açıklamalarında kritik konulara değindiBakan Koca'nın açıklamalarından satır başları şöyle: Artık küresel salgının sosyal hayata etkileri ve normalleşmeyi önceleyen bir döneme geçiyoruz, yerinde karar dönemi.Vaka sayılarındaki artış, bazı illerimizin diğerlerinden daha geç normalleşme sürecine geçmesine neden olabilecek. Risk durumlarına göre iş kollarımızın faaliyet serbestliği konusunda Bilim Kurulumuzun çalışmasını, Cumhurbaşkanlığı Kabinemize arz edeceğim.

'ESNETME YAPILABİLİR' 
Aşının koruyuculuğunun ikinci aşıdan 2 hafta, yani 42 gün sonra başladığını hatırlatan Koca, "Bu dönemde 65 yaş üzerinde olup, 2 haftasının daha tamamlanmadığını biliyoruz, yani 42 günün tam geçmediğini. Ama süreçte 65 yaş üzerinde aşılama oranının yüksekliğine bağlı olarak illerde bu konuyla ilgili bir esnetme yapılabilir, bu çok uzun sürmez. Yani aşılama oranı da parametrelerin arasında yer alacak." diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2021 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle