YENİ BİR TESİSİNİN TEMELLERİ ATILDI

Ekonomik imkanları, lojistik konumu ile dikkat çeken ve son dönemde sıkça yatırımların yapıldığı Bilecik'e bir plastik fabrikasının ikinci etabının temelini attı.  

09 Ağustos 2018 Perşembe 12:21
1038 Okunma
YENİ BİR TESİSİNİN TEMELLERİ ATILDI
banner15
banner18

Ekonomik imkanları, lojistik konumu ile dikkat çeken ve son dönemde sıkça yatırımların yapıldığı Bilecik'e bir plastik fabrikasının ikinci etabının temelini attı.  


  Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bulunan  Organize Sanayi Bölgesinde, 9 dönümlük alana atılan ve 50 kişiye istihdam imkanı sağlayacak olan fabrikanın temel atma törenine, Vali Tahir Büyükakın, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ile davetliler katıldı.


  Vali Tahir Büyükakın, Vatan Plastik yönetici ve çalışanlarını tebrik ederek, Bilecik'in Türkiye'nin kalkınmasında önemli bir kilometre taşı olduğunun altını çizdi.  Büyükakın, üretim tesislerinin faaliyete geçmesi, firmaların yatırım atakları ve üretme süreçlerinin genişlemesinin kendisine gurur verdiğini dile getirerek sözlerine şöyle devam etti;
  ''Yıllarca ekonomi üzerine ihtisas yaptım ve şu an gördüğümüz döviz hamleleri, ekonomik problemler tamamen spekülatif, gerçeğe dayanan rasyonel olan hiçbir tarafı yok. Gerçek olan, şu an gördüğünüz bu yatırımdır. Gerçek olan üretimin ülkemize, Bilecik'e getireceği gelir de gelecektir.
Ben Bilecik'e kefilim.

Bilecik'in gerek stratejik konumu gerekse yerel ve genel yöneticilerindeki azmi ve böyle vatanını seven işverenlerle birleştiğinde göreceksiniz gelecek 10 yıl içinde Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 10 şehri içinde olacağız. Bilecik'in gelişmesinin önünde hiçbir engel yok. Buradan huzurlarınızda Vatan Plastik sahibi Behruz Vatandost'a çabalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Yatırımızın, memleketimize ve milletimize hayırlı olsun.''


  Milletvekili Yağcı da Türkiye'nin en bereketli topraklarında yaşadıklarına dikkat çekerek, ''Asırlar önce fidan ekilip dünyaya hükmeden bir çınarın yetiştiği bu topraklar gelecekte de aynı Osmanlı Devletinde olduğu gibi Türkiye'yi ileri götürecek büyük projelere gebe. Sadece fabrika da değil, turizm, ulaşım ve birçok kriterde kendini geliştiren Osmaneli, inşallah gelecek nesillerimiz için vatanını seven soyadı gibi Vatandost'ların sayesinde çok güzel yerlere gelecek" dedi.


  Vatan Plastik sahibi Vatandost ise Bilecik'te yatırım yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 1957 yılında kurdukları tesisin her geçen gün daha iyiye giderek istihdam ve üretim fırsatı sunduğunu, hedeflerinin her zaman daha iyiye ulaşmak olduğunu söyledi.


  Kaymakam Çakıcı ve Belediye Başkanı Şahin'in konuşmasının ardından yapılan dualarla fabrikanın temeli atıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilecik gençlik 2018-08-09 16:58:43

valim agzından bal damlıyorr bilecikli gençler artık kendi sehrinde calıscakk bilecikliler cok sanslıı belediye kökenliii valimiz varrr

Avatar
bilecikli 2018-08-09 18:49:25

selim baskanım bilecik özel bir üniveriste kazandırcaktınn

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle