YENİ ATANAN BİLECİK CUMHURİYET BAŞSAVCISI BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Akhisar Cumhuriyet Baş Savcılığından Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Bekir Şahiner, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

10 Temmuz 2015 Cuma 07:38
1851 Okunma
YENİ ATANAN BİLECİK CUMHURİYET BAŞSAVCISI BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
banner15

 Akhisar Cumhuriyet Baş Savcılığından Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Bekir Şahiner, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 

  Görevine yeni başlayan Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner basın mensuplarıyla makamında bir araya gelerek hem kendi tanıttı hemde basın mensuplarını ile tanıştı. Amaçlarının yargıda etkinliğin verimliliğin artırılması ve hukuka uygun şekilde görevlerinin infa edilmesi olduğunu belirleten Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner ”İnşallah bu görevi Bilecik'te layıkıyla yerine getirmeye çalışırız. Nezaket gösterdiniz, hepinize teşekkür ederiz. Çok sağ olun. Daha önceki görev yerlerimizde basın mensuplarıyla ilişkilerimiz iyiydi. Mevzuat çerçevesinde, temel prensipler çerçevesinde bizim vermemiz açıklamamız gereken bilgiler oluyordu. İnşallah buraya uzlaştırma bürosu istiyoruz ki en çok önem verdiğim konulardan birisi de o. Basın bürolarımızı da oluşturmuştuk adliyelerimizde. Burada da inşallah basın bürosu ve basın sözcülüğü kurma işlevi kazandıracağız. Bakanlığımızın, kurulumuzun bu konuda son yaptığımız çalışmalarda da mevzuatımız buna uygun. Basın büromuzu inşallah faaliyete geçireceğiz” dedi.

 

 

  “BİZİM FAALİYETLERİMİZDE BASINIMIZIN YERİ ÖNEMLİ”

 

  Şahiner, görevleri sırasında yapacakları her türlü faaliyetlerde basının çok önemli yeri olduğunu ifade ederek,” Bizim faaliyetlerimizde basınımızın yeri önemli. Bu faaliyetleri zamanla sizlerde göreceksiniz. Cezaevlerinde yapacağımız etkinlikler olacak, adliyemizin etkinlikleri. Yeni kararnameyle Bilecik adliyesinde hakim ve savcı sayısında artış oldu. Savcı sayısının artırılması güzel bir şey. Neticede hakim ve savcıların işlerini daha kolay yapabilmelerini, daha hızlı ve etkili bir şekilde yargı kararını verebilmelerini sağlayacak. O yönüyle güzel bir sonuç oldu. İnşallah meslektaşlarımızda görevlerine başladıklarında biz daha iyi bir yargı çalışmasını Bilecik halkına vereceğimizi ümit ediyoruz. Bütün temennimiz o şekilde. Yeni adalet sarayı yapımında da bizim çalışmalarımız sürecek. İnşallah yeni bir adalet sarayının Bilecik’e kazandırılması noktasında adımlarımız iyi olur ve sonuçlarını da iyi alırız. Bilecik’in kent kültürü oluşmuş, biz Bilecik’ten memnun kaldık.  Benim eşimde hakim, o da görevine başladı. İnşallah Bilecik'e, Bilecik halkına, bu yöreye güzel çalışmalar yapar, memnun bir şekilde ayrılırız” dedi.

 

  BEKİR ŞAHİNER KİMDİR?

 

  Bekir Şahiner, Dokuz Eylül Üniversitesinde eğitimini tamamlayarak, 1999 yılında Adıyaman Cumhuriyet Savcısı görevine başladığı. 2003 yılında Bitlis Ahlat ilçesine Cumhuriyet Savcılığına atandı. 2005 yılında Antalya Finike’ye Cumhuriyet Savcılığına atanarak, 2007 yılında Finike Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başladı. 2009 yılında Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011 yılında Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ve son kararnameyle Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi.

Son Güncelleme: 10.07.2015 07:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle