YAŞLI KADINI DOLANDIRDILAR

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yaşayan vatandaşı size yardım edeceğiz diye dolandırdılar.

08 Temmuz 2014 Salı 08:45
1719 Okunma
YAŞLI KADINI DOLANDIRDILAR
banner15
 Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yaşayan vatandaşı size yardım edeceğiz diye dolandırdılar.
 Edinilen bilgiye göre Gölpazarı, İstiklal Mahallesi Menekşe Sokak’ta yaşayan Nazife Kaya (65) dolandırıcılar tarafından dolandırıldı. Evine gitmekte olan Nazife Kaya’nın önüne geçen dolandırıcılar senin kocanı biz tanıyoruz size yardım edeceğiz diyerek 3 adet bileziği alarak kayıplara karıştılar. Olay anını anlatan mağdur Nazife Kaya, aşağıdan eve doğru geldiğini ve birisinin kendisine seslenerek “ Abla Bir Fakiriniz Var mı?” dediğinin belirtti. Kaya, “ Bana seslenen kişiye fakirimiz olmadığını zaten köyde 5 hane olduğumuzu söyledi. Kızının, çocuğunun fakirliği falan yok mu dediler. Bende var ama Bilecik’te yaşıyor evi kirada fakir bir kızım var dedi. Ben sana para vereyim sen eşin Muzaffer Kaya’ya ver biz onu biliyoruz dediler. Bu parayı Muzaffer amca kınına versin dediler. Yalnız karşıdaki evde hocamız var, kolundaki bilezikleri çıkaracağız, içeride biz hocamla devir yapacağız. Allah rızası için dediler. Biz o parayla bilezikleri sana geri vereceğiz dediler. Aldılar bileziklerimi bir tanesi karşıdaki sokağa gitti. Bir tanesi yukarı doğru yürüdü. Ondan sonra bende burada bekledim karşıdan kimse çıkmayınca yoldan geçen bir ablaya benim bileziklerimi aldılar geri getirmediler kimsede gelemedi hemen polisi ara gelsin dedi. Sonra polisi aradık polis geldi” dedi.
 Yaşlı kadının 3 bileziği alıp kayıplara karışan hırsızlar Gölpazarı İlçe Emniyet Amirliği tarafından hemen eşkâlleri alınarak, hırsızların peşlerine düştüler.

Son Güncelleme: 08.07.2014 08:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle