YAŞLI ÇİFT BUNU HİÇ BEKLEMİYORDU !

Bilecik’te 70 yaşındaki İsmail ile 68 yaşındaki Emine Durmaz çiftti evlerinin bahçesinde çalışırken bir sürprizle karşılaştı. Yaşlı çift torunları ile görüntülü görüşürken, “Hayatımızın en hüzünlü bayramımızı geçiriyoruz” dedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Mayıs 2020 Salı 17:50
1773 Okunma
YAŞLI ÇİFT BUNU HİÇ BEKLEMİYORDU !
banner15

 Bilecik’te 70 yaşındaki İsmail ile 68 yaşındaki Emine Durmaz çiftti evlerinin bahçesinde çalışırken bir sürprizle karşılaştı. Yaşlı çift torunları ile görüntülü görüşürken, “Hayatımızın en hüzünlü bayramımızı geçiriyoruz” dedi.


Bilecik merkeze bağlı Yeniköy'de yaşayan 70 yaşındaki İsmail ile 68 yaşındaki Emine Durmaz'ın Kocaeli'de yaşayan torunları 10 yaşındaki Aziz Oskan, Bilecik Valisi Bilal Şentürk'e annesinin telefonundan bir mesaj attı. Mesajında, “Vali amca ben ailemle Kocaeli'nde yaşıyorum.

 Öncelikle bayramınız mübarek olsun. Sizden bir ricam var. Dedem ve anneannem Yeniköy'de yaşıyor. Biz hafta sonları ve okullar tatil olduğunda veya bayramda onları ziyarete gidiyorduk. Bu bayram hepimiz evdeyiz. Ben ve ablam dedemi ve anneannemi çok özledik. Onlar internet kullanmayı bilmiyor.

 Köyde onlara çok fazla gidecek kimse yok. Onları 2 dakikada olsa görüntülü olarak görmek istiyorum. Annem bayram harçlığı verdi. Onlarla kaç dakika görüşürsem internet parasını öderim. Size söz gelirken size pişmaniye getiririm, ziyaret ederim'' diye yazdı.


Evin bahçesinde çalışırken vefa ekibini karşısında görünce şaşırdı

Vali Şentürk'ün talimatıyla Vefa Sosyal Destek Grubu ekibi, Yeniköy'de yaşayan Durmaz çiftini ziyaret etti. Evin bahçesinde çalışırken Vefa Sosyal Destek Grubu ekibini karşılarında gören çift şaşırdı. Torunlarının Vali Şentürk'ten istedikleri talebi yerine getirmek için geldiklerini bildiren ekip, Durmaz çiftini cep telefonundan Aziz ve 12 yaşındaki ablası Zeynep Oskan'ı görüntülü aradı.



“Hayatımızın en hüzünlü bayramımızı geçiriyoruz”

Görüntülü telefonla torunlarıyla bayramlaşan İsmail Durmaz, ''Bayramlarda torunlarımız ve çocuklarımız gelirdi. Bayramlaşırdık elimizi öperlerdi. Hayatımızın en hüzünlü bayramımızı geçiriyoruz. Benim ve eşimin cep telefonu yok. Evde sabit telefonumuz var. Sağ olsun valimizin sayesinde torunlarımızla görüntülü görüştük ve özlemimizi giderdik. İnşallah virüs kısa sürede biter ve kiraz yemeye gelirler. Kurban Bayramında torunlarımızla ve çocuklarımızla beraber oluruz. Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

Aziz ve Zeynep de Vali Şentürk'e teşekkür ederek, dedesinden ve anneannesinden sağlıkları için evde kalmalarını istedi.

Son Güncelleme: 26.05.2020 17:55
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle