YAŞAYAN ŞEHİR MÜZESİ 2020 YILINDA 8 BİN 723 ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI

Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü ve Yaşayan Şehir Müzesi Sorumlusu Mesut Ünver, müzelerinde 2020 başından bu yana 8 bin 723 ziyaretçiyi ağırladıklarını, bunun yanında çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Aralık 2020 Perşembe 17:08
98 Okunma
YAŞAYAN ŞEHİR MÜZESİ 2020 YILINDA 8 BİN 723 ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI

Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü ve Yaşayan Şehir Müzesi Sorumlusu Mesut Ünver, müzelerinde 2020 başından bu yana 8 bin 723 ziyaretçiyi ağırladıklarını, bunun yanında çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Çocuklarımız için birbirinden faydalı etkinlik ve eğitim programlarına ev sahipliği yapan Yaşayan Şehir Müzesi, pandemi önlemleri çerçevesinde kapalı olduğu dönemler dışında konuklarını ağırlamaya devam etti.

Yaşayan Şehir Müzesi’nde yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü ve Yaşayan Şehir Müzesi Sorumlusu Mesut Ünver, "Salgınla mücadele kapsamında belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleştirilen programlarda çocuklar, çocuk yogası, seramik atölyesi ve taş boyama etkinliklerine katılırken aynı zamanda onlarca enstrümanı tanıyarak, hakkında bilgi alma imkanı buldu.

Usta Parmaklar etkinlikleri kapsamında, müzede bir araya gelen çocuklar, taş boyama, seramik atölyesi, tişört boyama ve hat sanatı etkinliğine katıldılar.

Yaşatmaya Devam Ediyoruz programı kapsamında ise bir araya gelen geleceğimizin teminatı çocuklar, ipek böceği etkinliği, enstrüman atölyesi, sanat köşesi, çocuk yogası, fotoğraflarla Atatürk sergisi, müzede selfi günü, konuşan eller duyan gözler etkinliği ve sürpriz hediyeli bilgi yarışmalarına katılma fırsatı buldu" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle