YAŞAR TÜZÜN'ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yayımladığı mesajında, “Bayramlar, tüm millet olarak birlik ve beraberlik duygumuzun en güçlü yaşandığı günlerdir.

14 Haziran 2018 Perşembe 16:58
323 Okunma
YAŞAR TÜZÜN'ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yayımladığı mesajında, “Bayramlar, tüm millet olarak birlik ve beraberlik duygumuzun en güçlü yaşandığı günlerdir.

 Hepimizi bir arada tutan en sağlam bağlardan biri, dini ve milli bayramlarımızın yarattığı ortak coşkudur. Bayramlar kucaklaşmadır, barıştır. Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, bizim toplum hayatımızda eşsiz bir yeri vardır. Bizler için bayramlar dayanışmadır, acıları ve sevinçleri paylaşmadır. Bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını can-ı gönülden kutluyorum. Ramazan ayı boyunca kardeşlik iklimini, dayanışmayı, yardımlaşmayı yaşadık, ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük. Değerli hemşehrilerim; Ülkemizin önemli değişimlere sahne olduğu bir dönemdeyiz. Sınırlarımızın hemen yanı başında uluslararası güçlerin de doğrudan katıldığı savaş sürüyor. Ülkemizi yönetenlerin, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ düsturunu bırakarak izledikleri dış politika yüzünden bütün komşularımızla kavgalı hale geldik. Muasır medeniyet ilkesinden saparak yönümüzü Ortadoğu’ya çeviren kapalı bir ülke haline geldik. OHAL uygulamalarıyla demokrasimiz ağır bir darbe aldı.Yargı adalet için değil, emirle siyasi amaçlar için kullanılıyor. Ekonomimiz ciddi bir kriz yaşıyor. Böyle bir ortamda Cumhuriyet tarihinin önemli seçimlerden birini gerçekleştireceğiz. Bu tarihi dönemeçte toplumumuzun haksızlığa karşı susmayacağını, adaletsizliğe karşı tepkisiz kalmayacağına eminiz. Biliyoruz ki bu toplum gücünü haksızlık için kullanana boyun eğmez. Bu toplum, adaletin haksızlık karşısında tepkisiz kalarak, susarak gelmeyeceğini çok iyi bilir. Buna inanarak, geleceğe umutla bakıyoruz. Buna inanarak diyorum ki; İşsizliğin, ekonomik sıkıntıların çığ gibi büyümediği, anaların babaların evlat acısıyla gözyaşı dökmediği, birliğimizin, bütünlüğümüzün, Laik Demokratik Cumhuriyetimizin tehdit altında olmadığı bayramlarımız olacak. Herkesin aş, iş sahibi olduğu, din istismarcılarının tuzağına düşmeden yardımlaştığı, kardeşçe kucaklaştığı bayramlarda buluşacağız. Ramazan Bayramınızı kutlarken diyorum ki gelin bir olalım, el ele verelim, birlikte mücadele edelim, barış, dostluk, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla kucaklaşalım. Bu duygu ve düşüncelerle birlik, beraberlik, hoşgörü, dayanışma ve paylaşma duygusunun arttığı, huzur dolu günler umuduyla Ramazan Bayramınızın hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle