YARIM ASRA YAKIN KÜS OLAN KÖFTECİLERİ ZABITA BARIŞTIRDI

 Bilecik'te yaklaşık 40 senedir küs olan iki komşu köfteciyi zabıta barıştırdı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Mart 2018 Pazartesi 13:14
2041 Okunma
YARIM ASRA YAKIN KÜS OLAN KÖFTECİLERİ ZABITA BARIŞTIRDI

 Bilecik'te yaklaşık 40 senedir küs olan iki komşu köfteciyi zabıta barıştırdı. 

  Bilecik'te yıllarda köftecilik yapan 'Raso' olarak bilinen Mesut Avcı (56) isimli köfteci ile 'Nito' olarak bilinen Halit Yurtsever (65) 40 yıl önce küstüler. İkili yıllarca Bileciklilere hizmet ettiği baraka dükkanlardan geçtiğimiz aylarda katlı otopark yapılacağı için tahliye edilmişti. Daha sonra Bilecik Belediyesi tarafından burada dükkanı olan esnafa, Hürriyet Mahallesinde yer alan Kapalı Pazar sebze ve meyve bölümünden yer verildi.

 Altı ay öncede Kapalı Pazar sebze ve meyve bölümünden yan yanan yeni dükkanlarına yerleşen ikili, Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanı Özgür Özmen ve Sali Yılmaz aracılığı ile barıştılar. İkili yaklaşık 40 senedir küs olduklarını belirterek kendilerinin barışmasında vesile olan Özgür ve Sali'ye teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 19.03.2018 13:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle